Korlátlan internet-hozzáférésre fizettem be! Napok óta szakadozik, és sokszor órákra nincs iternetem a telefonomon, ill. a lakásban sem tudom a szolgáltatást igénybevenni, amely kábelen jön. JÖNNE!!! De nincs!!!!! *****, **** u. *. sz.
MInt írtam.: korlátlan internet-előfizetlsem van, még sincs szolgáltatás!!!! Korábban mindig küldtek SMS-ben értesítést, de most szakadozik ill. egyáltalán nincs internetem, sem telefonon, sem kábelen, hogy nézhetni lehetne a TV-t. Abszolút lehetetlen és türhetetlen ez az állapot! Üdv: B****** B***** Katalin *****, **** u. . * /+36 ** *******
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTibor Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeivel.
Kérdés
Balogné Bozsik Katalin
MInt írtam.: korlátlan internet-előfizetlsem van, még sincs szolgáltatás!!!! Korábban mindig küldtek SMS-ben értesítést, de most szakadozik ill. egyáltalán nincs internetem, sem telefonon, sem kábelen, hogy nézhetni lehetne a TV-t. Abszolút lehetetlen és türhetetlen ez az állapot! Üdv: B****** B***** Katalin *****, **** u. . * /+36 ** *******
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTiborÜtközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeivel.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
0 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.