Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Korlátlan internet-hozzáférésre fizettem be! Napok óta szakadozik, és sokszor órákra nincs iternetem a telefonomon, ill. a lakásban sem tudom a szolgáltatást igénybevenni, amely kábelen jön. JÖNNE!!! De nincs!!!!! *****, **** u. *. sz.

Balogné Bozsik Katalin

Kérdés

MInt  írtam.:  korlátlan internet-előfizetlsem  van,  még  sincs  szolgáltatás!!!!  Korábban  mindig  küldtek  SMS-ben  értesítést,  de  most  szakadozik ill. egyáltalán nincs internetem,  sem telefonon,  sem kábelen,  hogy  nézhetni  lehetne  a  TV-t.  Abszolút  lehetetlen és  türhetetlen  ez  az  állapot!  Üdv:  B****** B*****  Katalin  *****,   ****  u. .  * /+36 ** *******

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTibor
Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeivel.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
  • Telekom

Kedves Katalin! Elnézésedet kérjük a tapasztalt kellemetlenségért! Leggyorsabban ügyfélszolgálatunkon jelentheted be a problémát (1414-es számunkon, a weboldalunkon felugró chat-en), hogy mihamarabb orvosolni tudják műszaki munkatársaink. Felénk is jelezheted itt privát üzenetben (az adataid védelme miatt posztban ne küldjél személyes információt) az MT ügyfélazonosítód és elérhetőségi mobilszámod megadásával! Együttműködésedet előre is köszönjük! ^Petra

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...