Nagykovácsi Attila Posztolva ekkor: 11 órája Megosztás Posztolva ekkor: 11 órája Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Linux alapú set top box-ra ki tudom-e cserélni az adott Android SmartBox-ot? Ilyen terméket vagy hasonlót igénybe tudok venni a Telekomon keresztül? https://www.dnd.hu/zgemma-h17-combo-4k-uhd-linux-belteri-egyseg Nagyon jókat olvastam a Linux alapú box-okról. Válaszotokat előre is köszönöm! Üdvözlettel, Nagykovácsi Attila Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 10 órája Telekom Megosztás Posztolva: 10 órája Kedves Attila! Kis türelmedet kérjük a válaszadásunkig! ^Petra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 9 órája Telekom Megosztás Posztolva: 9 órája Kedves Attila! Köszönjük szépen a türelmedet! Egyéni box használatára nincsen lehetőség, mert a Telekom csak az eszközparkjában lévő készülékekre ad rendszerbeli jogosultságot. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszközöket társaságunk biztosítja és azokra vállalunk garanciát, ezáltal probléma esetén díjmentesen cseréljük. Bízunk a megértésedben! ^Petra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Nagykovácsi Attila
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Linux alapú set top box-ra ki tudom-e cserélni az adott Android SmartBox-ot? Ilyen terméket vagy hasonlót igénybe tudok venni a Telekomon keresztül?
Nagyon jókat olvastam a Linux alapú box-okról.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdvözlettel,
Nagykovácsi Attila
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.