Máthéné Nagy Erika Posztolva ekkor: 22 órája Megosztás Posztolva ekkor: 22 órája Üdvözletem! Puk kódra lenne szükségem egy idős hozzátartozóm számára. A pin kódot tudom és az adatait is meg tudom adni. Mégse akarják megadni . Nem értem hogy miért? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 20 órája Telekom Megosztás Posztolva: 20 órája Kedves Erika! Ha a hozzátartozód rendelkezik Telekom fiókkal, a PUK kódját legegyszerűbben az online felületeinken (a telekom.hu oldalon vagy a Telekom alkalmazásban) kérdezheted le, illetve ha megvan a hozzá tartozó plasztik kártya, arról olvasható le. Ezek hiányában adatvédelmi okok miatt azonosítást követően tudunk segíteni ügyfélszolgálatunkon. Amennyiben ezt a chaten vagy telefonon nem sikerült elvégezni, munkatársaink személyesen az üzleteinkben állnak előfizetőnk rendelkezésére. A személyes ügyintézés feltételeiről itt olvashatsz bővebben: Szükséges dokumentumok – Telekom lakossági szolgáltatások Köszönjük a megértésed! ^Zsolti Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Máthéné Nagy Erika
Üdvözletem!
Puk kódra lenne szükségem egy idős hozzátartozóm számára.
A pin kódot tudom és az adatait is meg tudom adni.
Mégse akarják megadni . Nem értem hogy miért?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.