martinszabo Posztolva ekkor: Szombat 03:17 Megosztás Posztolva ekkor: Szombat 03:17 Jó napot azt szeretném kérdezni ugye töröltem egy telekomos rendelést vissza is kaptam a kedvezményt is de újra rendelésnél előleget kér a rendszer ez kb mennyi idő lehet hogy frissüljön a rendszer és ne kérjen elöleget? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: Vasárnap 18:24 Telekom Megosztás Posztolva: Vasárnap 18:24 Szia Martin! Az előleg nem attól függ, hogy volt egy előző megrendelésed, ha már töröltük a megállapodást és az elkészült számlád, akkor nem befolyásolhatja az eredményt Ha más készüléket igényelnél vagy más konstrukcióban kérnéd, az megváltoztathatja a vizsgálatot. Ide kattintva olvashatod rövid ismertetőnket az előlegről. További kérdés esetén keress minket bizalommal akár privát üzenetben is! ^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
martinszabo
Jó napot azt szeretném kérdezni ugye töröltem egy telekomos rendelést vissza is kaptam a kedvezményt is de újra rendelésnél előleget kér a rendszer ez kb mennyi idő lehet hogy frissüljön a rendszer és ne kérjen elöleget?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.