Ugrás a tartalomhoz
  • 0

NAT-ból való kivétel

l4ci

Kérdés

Sziasztok,

Sokáig dinamikus publikus IP címem volt és valamilyen dyndns szolgálatással értem el a saját routerem mögötti eszköszöket. Ez a nyáron megváltozott, amikor a szolgáltató valamikor NAT mögé pakolt.
Nekem most az lenne a kérdésem, hogy kérhetem-e, hogy vegyenek ki a NAT alól, mert mondjuk szeretném elérni a saját házamban lévő NAS-t vagy IP kamerákat.
Ugyanis hiába hívom fel az ügyfélszolgálatot, a Vanda nevű AI asszinsztens sehogyan sem hajlandó engem ügyintézőhöz kapcsolni, mert nem érti a NAT és dinamikus publikus IP cím kulcsszavakat, amikor pedig hibát akartam bejelenteni, akkor csak simán elfuttatott egy vonalvizsgálatot, majd önkényesen újraindította távolról a routert (amit amúgy nem kértem).
Voltam bent ügyfélszolgálaton személyesen is, de nekik fogalmuk sincs arról, hogy mi az a NAT, ezeket a beállításokat nem is látják ott, ezért nem is tudnak ebben segíteni. Tehát akkor milyen módon tudom megkérdezni, hogy egyáltalán kérhetem-e lakossági ügyfélként a dinamikus PUBLIKUS IP címet és ha igen, akkor HOGYAN?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...