Aadamtoth Posztolva ekkor: 2015. május 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. május 12. Kedves Telekom!Azt szeretném kérdezni, honnan tudom lekérni a számítógépem számára a múltban (egy héten belül) az Önök által kiosztott IP-címek lsitáját? Válaszukat előre is köszönöm.ÜdvötlettelTóth Ádám Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Huu szerintem erre nincs lehetőség de írj mindenképpen T nek egy mailt hátha. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Az én routerem logolja a cselekényekeet, magam se értem miért. Mivel nincs kihúzva, ezért ott van egymás alatt, jóidőre visszamenőleg hogy: ez a pc ezzel az ip-vel csatlakozott fellecsatlakozott stb. iylesmik. Ha nem ez volt a kérdés, sajnálom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Azt az enyém is logolja, de szerintem lehet tévedek de neki a külső publikus kell. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Törölt_tag20 Posztolva: 2015. május 21. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. május 21. Szia! Milyen routered van? Van esély rá tényleg, hogy logolja. Gondolom a publikus IP cím kell amit a HGW-d kap. Kukucs Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Aadamtoth
Kedves Telekom!
Azt szeretném kérdezni, honnan tudom lekérni a számítógépem számára a múltban (egy héten belül) az Önök által kiosztott IP-címek lsitáját? Válaszukat előre is köszönöm.
Üdvötlettel
Tóth Ádám
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.