Posztolva ekkor: May 12, 2015 Kedves Telekom!Azt szeretném kérdezni, honnan tudom lekérni a számítógépem számára a múltban (egy héten belül) az Önök által kiosztott IP-címek lsitáját? Válaszukat előre is köszönöm.ÜdvötlettelTóth Ádám Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: May 12, 2015 Huu szerintem erre nincs lehetőség de írj mindenképpen T nek egy mailt hátha. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: May 12, 2015 Az én routerem logolja a cselekényekeet, magam se értem miért. Mivel nincs kihúzva, ezért ott van egymás alatt, jóidőre visszamenőleg hogy: ez a pc ezzel az ip-vel csatlakozott fellecsatlakozott stb. iylesmik. Ha nem ez volt a kérdés, sajnálom. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: May 12, 2015 Azt az enyém is logolja, de szerintem lehet tévedek de neki a külső publikus kell. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: May 21, 2015 Szia! Milyen routered van? Van esély rá tényleg, hogy logolja. Gondolom a publikus IP cím kell amit a HGW-d kap. Kukucs Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Kedves Telekom!
Azt szeretném kérdezni, honnan tudom lekérni a számítógépem számára a múltban (egy héten belül) az Önök által kiosztott IP-címek lsitáját? Válaszukat előre is köszönöm.
Üdvötlettel
Tóth Ádám
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon