Törölt_tag2931 Posztolva ekkor: 2015. május 31. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. május 31. Otthoni szolgáltatást trio csomagot akartam rendelni. A rendszer nem fogadta el. Azt mondták fekete listán vagyok.Ez mit jelent? Mondjáj meg hogy melyik szolgáltatónál, hogy rendezni tudjam a feketeségem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. május 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. május 31. Valamelyik cégnél tartozásod van vol hirtelen nics jobb ötletem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 foxylady Posztolva: 2015. június 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 1. nem lehet, hogy mostanában költöztél oda? mert lehet, hogy az előtted lakónak volt tartozása... én a helyedben egyeztetnék az ügyfélszolgálattal, hogy tisztázzam a helyzetet, illetve biztos van megoldás is az ilyan helyzetre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. június 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 1. Vagy egy elfeledett nem fizetés sok éve egy másik cégnél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Törölt_tag2220 Posztolva: 2015. október 12. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. október 12. A fekete listás ügyfélnek valamelyik mobil szolgáltatónál van díjtartozása. A *****fon vagy *****. Ez az ügyfél személyére vonatkozik, aki a szolgáltatást igénybe szeretné venni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2931 Posztolva: 2015. május 31. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. május 31. Ha ez igaz, akkor miért tartják titokban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. május 31. Nem tudom:( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bolcastle Posztolva: 2015. május 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. május 31. Valószínűleg nem igazán szerettél fizetni. Nem szeretnek szóba állni olyanokkal, aki úgy vészeli túl a 2 éves hűséget, hogy folyamatosan tartozása volt. Várható a tevékenység folytatása. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2931 Posztolva: 2015. június 1. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 1. A legérdekesee, hogy a Telekom-tól kaptam levelet, feléjük semmi tartozásom nincs Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag2931
Otthoni szolgáltatást trio csomagot akartam rendelni. A rendszer nem fogadta el. Azt mondták fekete listán vagyok.
Ez mit jelent? Mondjáj meg hogy melyik szolgáltatónál, hogy rendezni tudjam a feketeségem.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.