anonymus Posztolva ekkor: 2015. június 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. június 18. iPhone 4 valakinek van ötlete hogy egy olyan i4, amin volt 6.1.3 majd 7.x.x let utána vissza csere de csak 5.x.x hagyta vissza rakni. Shsh meg vannak semmire nem megyek vele. Valakinek valami ötlet ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom antieore Posztolva: 2015. június 30. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. június 30. ennek fuss neki még egyszer. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. június 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. június 30. Hol akadtál el ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom antieore Posztolva: 2015. június 30. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. június 30. "utána vissza csere de csak 5.x.x hagyta vissza rakni." innentől nem értem mit írsz. kicsit fejtsd ki kérlek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2015. június 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. június 30. Volt fent egy IOS 6.1.3 fel raktam Ios 7.x.x nem tetszett és vissza akartam tenni IOS 6.1.3 mat de nem sikerült minden hogy hibára futott, és csak az 5.1.1 et hagyta vissza rakni semmi mást. Szóval most vagy 5.1.1 vagy 7.x.x a 6.1.3 mat nem tudom sehogy vissza rakni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
anonymus
iPhone 4 valakinek van ötlete hogy egy olyan i4, amin volt 6.1.3 majd 7.x.x let utána vissza csere de csak 5.x.x hagyta vissza rakni. Shsh meg vannak semmire nem megyek vele. Valakinek valami ötlet ?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.