feketegabi Posztolva ekkor: 2015. június 21. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. június 21. A privát üzenetek kialakításánál talán jobb átláthatóságot eredményezne, ha minden személyhez (vagy legalábbis személy és tárgy párosításhoz) egy üzenetlánc tartozna, nem pedig minden egyes bejövő és elküldött üzenet újabb tételként jelenne meg a listában. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. június 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 21. Támogatom, ha a fórummotor engedi, ez tényleg átláthatóbb lenne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Deino Posztolva: 2015. szeptember 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 7. A privát üzenetek kialakításánál talán jobb átláthatóságot eredményezne, ha minden személyhez (vagy legalábbis személy és tárgy párosításhoz) egy üzenetlánc tartozna, nem pedig minden egyes bejövő és elküldött üzenet újabb tételként jelenne meg a listában.aktuális még? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. szeptember 9. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 9. aktuális még? Most már egy láncba szervezve láthatóak az üzenetek! Nagyszerű.Nem úgy volt, hogy eltűnnek a privát üzenetek? Nálam megmaradtak. Ez is egy pluszpont. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Deino Posztolva: 2015. szeptember 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 9. Most már egy láncba szervezve láthatóak az üzenetek! Nagyszerű.Nem úgy volt, hogy eltűnnek a privát üzenetek? Nálam megmaradtak. Ez is egy pluszpont. Nálam is megmaradtak. Én is meglepődtem rajta! De persze a sok értesítés ami jött a rangokról meg hasonlók, azok picit bekeveredtek (rossz feladónévvel jöttek), így én kikukáztam az összes régi üzenetet Legyen az automatikus vagy személyes levél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Vendég Posztolva: 2015. szeptember 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 21. Sziasztok! Igen, az IPB-vel sikerült felülemelkedni végre a privát üzenetküldő gyengeségein A privát üzeneteitek közül csak az augusztusiak - pontosabban a 08.04-31. közöttiek - vesztek el. Szép napot:István Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.