kulikos Posztolva ekkor: 2015. július 10. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 10. Kérdezném ha lejár a hűség idöm az internetre miért kell be vinnem a routerem ?????Kapott sms alapján 8 napon bellül le kel adnom . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 kulikos Posztolva: 2015. július 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 12. Igen a szolgáltató adta lejárt a hűség és lemondtam ,de visszont a telefonom is ezen van ,ha le kell adnom nem lesz telfonom ...W 724-v Speedport.Ami még érdekes hogy a telefonom hűsége még nem járt le .Azért mondtam le a netet mert nagyon magas let a számlám Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. július 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 10. Szia!Amit te vettél nem kell leadni. Amit a szolgáltató adott azt viszont igen!Milyen szolgáltatásról van szó adsl,kábelnet,optika? Milyen eszköz van nálad,tipusa? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. július 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 10. Ha lejár hűségidőd akkor nem kell, csak ha lemondtad a szolgáltatást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kulikos Posztolva: 2015. július 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 12. Érdekes mert a hűségem lejárt .És valoban lemondtam a netet hüség után ebben az esetben is kötelezö leadnom ?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kulikos Posztolva: 2015. július 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 12. Igen a szolgáltató adta lejárt a hűség és lemondtam ,de visszont a telefonom is ezen van ,ha le kell adnom nem lesz telfonom ...W 724-v Speedport. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. július 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 12. Akkor fel hívod a 1412-t, hogy akkor ezt mégis hogy? ... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kulikos
Kérdezném ha lejár a hűség idöm az internetre miért kell be vinnem a routerem ?????
Kapott sms alapján 8 napon bellül le kel adnom .
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.