albi6012 Posztolva ekkor: 2015. július 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 12. A Telekom webshop / Otthoni / Internet előfizetés testreszabása oldalon azt olvasom, hogy a webtárhely lehet:- Lakossági weboldal menüs web- Lakossági weboldal Linux- Lakossági weboldal WindowsMeg tudná nekem mondani, hogy ezek között mi a különbség? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oldmumus Posztolva: 2015. július 12. Megosztás Posztolva: 2015. július 12. Menüs webről nem tudom megmondani mit takarhat - talán valami portál szerű lehet? - de a linux azt takarja, hogy.php vagy .cgi/.pl azaz Linux alapú dinamikus webalkalmazások futtatására alkalmas. Windows alapon ugyan ez .asp vagy .aspx lehet. Elépzelhető még adatbázis elérése is, ami Linux alatt MySQL, Windows alatt MS SQL.Így fórum, webshop, tehát minden ami dinamikus web könnyen üzemeltethető. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 newmax Posztolva: 2019. február 24. Megosztás Posztolva: 2019. február 24. Szerintem egyszerűbb és gyorsabb megoldás egy jó webtárhely bérlés. Ezek a tárhely szolgáltatók erre specializált környezetet használnak, így sokkal jobb teljesítményt érhet el weboldalad. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Tamas586 Posztolva: 2019. február 24. Megosztás Posztolva: 2019. február 24. (szerkesztve) https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/1909/hogyan_erhetem_el_a_webtarhelyem_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8 Szerintem már megszüntetés alatt van.. Nálam nem működött jól az utóbbi évtizedben mert valamit elrontottak egy szervercserekor, amikor hibára jelentettem se tudtak mit csinálni. Pedig régebben jó volt főleg ingyenes file-cseréhez, de valószínű átvette a helyét a Mega, pastebin és hasonló megosztó oldal.. Egyébként az eredeti hozzászólás 4+ éves. Szerkesztve ekkor: 2019. február 24. Szerkesztő: Tamas586 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. február 24. Megosztás Posztolva: 2019. február 24. @Tamas586 Valóban megszűnt, talán még a Netmánia csomagokhoz adták. Csomagváltás után meg végleg eltűnt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2019. február 26. Megosztás Posztolva: 2019. február 26. Akinek tárhely kell Linux v. Windows alapon az privátban jelentkezzen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
albi6012
A Telekom webshop / Otthoni / Internet előfizetés testreszabása oldalon azt olvasom, hogy a webtárhely lehet:
- Lakossági weboldal menüs web
- Lakossági weboldal Linux
- Lakossági weboldal Windows
Meg tudná nekem mondani, hogy ezek között mi a különbség?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.