Ugrás a tartalomhoz

Topicok


anonymus

Ajánlott posztok

Esetleg nem lehetne ki kapcsolni az új téma funciót végre hogy ne legyen ész nélkül minden kérdésnek külön topic ??? Ha pedig kell egy topic mert még nincs olyan akkor azt le írja a felhasználó hogy egy pl "Ilyen topic még nincs " topicba és majd a moderátor el dönti. Vagy ez a lényeg inkább hogy minden kérdés külön topic ??

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2 weeks later...

Szia anonymus, a kereshetőség érdekében arra törekszünk, hogy minden kérdés külön topic-ba kerüljön. Ugyanakkor látjuk, h van igény a hosszabb, teljes témakörre irányuló beszélgetésekre is, így egyelőre vegyes a kép. Ha van ötleted, hogyan oldhatnánk ezt fel, küldd el, kérlek.

 

Köszönöm, szép napot:


István

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Elnézést kérek, de én pont fordítva látom had hozzak fel egy példát PH kettő darab topic van a Telekomnak van Mobil és Otthoni topic kész ebben a 2 topicban mindent le rendeznek az emberek. Szerintem ostobaság és átláthatatlansághoz vezet hogy ha mindennek külön topic én akkor is azt mondom legyenek adott topicok pl iptv oda mehet minden iptv dolog abban vígan lehet keresni és nem baj ha teszem azt egy kérdés kétszer vagy többször is feljön PH is vannak vissza térő kérdések Nem mellesleg a néhai Beszélgessünk fórum és elődje is azért használta ezt hogy egy téma egy topic és kész mert jó ha ezért vissza kell küldeni az oldalt a tervező asztalra akkor meg kell lépni ezt a lépést pont. Igen jól látják van igény egybe függő beszélgetésekre hisz ez egy fórum. Nem hiszem hogy hosszu távon használható lenne az a módszer hogy egy kérdés egy topic egy válasz megoldás elfogadva gomb. 

 

Üdv.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 5 months later...

Az által felvetett dologgal én is egyet értek. Sokszor böngészem az egyes topikokat, és gyakran előfordul, hogy pl. egy adott kérdés kapcsán a beszélgetés más irányba is elkanyarodik, és a végén esetleg jelentősen vagy akár teljesen eltér az eredeti témától. Ez szerintem egyáltalán nem baj, sőt, természetes, hogy a fórumozók sok témát érintenek egy hosszú beszélgetés során. A mind több és több topik azonban előbb-utóbb tényleg átláthatatlanságohoz fog vezetni - csakúgy, mint a néhai Beszélgessünk  fórum végnapjaiban. Ezért tartanám én is jobbnak a nagy, általános topikokat (pl. IPTV, SAT TV, Internet, Telefon - és mondjuk ezen belül lenne mobil és vezetékes). Ami a kereshetőséget illeti, lehetne pl. többször használni #hashtageket. De lehetne akár egy nagy "Megoldások" topik ahová az idővel nagyon sokszor felmerült kérdésekre adott kiforrott megoldásokat át lehetne mozgatni, létrehozva ezzel egyfajta "FAQ"-t. A magam részéről egyébként én tökéletesen tudtam eddig (is) használni az oldal tetején lévő keresőboxot is -jól működik-, nekem ez a kersésre ezidáig tökéletesen megfelelt.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...