anonymus Posztolva ekkor: 2015. július 28. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 28. (szerkesztve) Régi fórumon ilyen is volt, sok érdekes hosszabb lélegzetvételű beszélgetések voltak, ami csak off lenne a többi részen. Úgyhogy emberek jó beszélgetésről minden, ami nem T. Szerkesztve ekkor: 2018. november 1. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. július 28. Megosztás Posztolva: 2015. július 28. Szerintem jó ötlet, egy jó kis közösségépítő barátkozás sosem árt. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. Szerintem is jó ötlet :) Kinek mi a kedvenc pálinkája? :D Enyém a meggy Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2015. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. Nem fogyasztok alkoholt. :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. affene, akkor más témát kell kitalálnom :D Intel vagy AMD? Nvidia vagy AMD?Marvel vagy DC Comics?iPhone vagy Android?:D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2015. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. Intel (Gigabyte GA-Z87-D3HP Rev 1.0 - Intel Core i5-4570)AMD (Gigabyte AMD Radeon 7770 OC 1GB GDDR5)Passz :DAndroid (Samsung Galaxy S4 I9506 és Galaxy Tab S 10.5 T805) :D Nálad? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. Szerintem is jó ötlet :)Kinek mi a kedvenc pálinkája? :D Enyém a meggyMindegy milyen gyümölcsből van csak finom legyen :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. @Roli82 affene, akkor más témát kell kitalálnom :D Intel vagy AMD?Nvidia vagy AMD?Marvel vagy DC Comics?iPhone vagy Android?:D Te és Windows hol marad ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2015. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. Jaja :D Windows 10 Pro 64-Bit ;) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. Én nem frissítettem mág pedig minden bekapcsolásnál próbálkozik a gépem, el bizonytalanítottak azok a kamu cikkek hogy ha win10 van a gépen el lopják minden adatom. Igazából nem is akartam frissíteni csak kellet valami kifogás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. Nem csipázom a WP-t, igaz, hogy stabil meg minden, de a csempés felület mobilon nem jön be. A Windows 10 teljesen más tészta, azt hiszem a második build óta a technikai előzetes van fő rendszerként és imádom. :) Jöhetne Cortana magyar nyelven, és tuti lenne. Bár kicsit jobban eszi a gépet, GTA 5 pl. most laggol Win 10-en, de majd jön driver meg rendszerfrissítés. Ha lenne pálinka, nem foglalkoznék, hogy milyen ízű, csak legyen :D Ha már a gépeknél tartunk, én is leírom :DIntel Core i5-3470MSI Radeon R7-265 2GB GDDR5 OCKingston HyperX Fury 2x4GB RAM 1600MHzOCZ Agility 3 120GB SSDWindows 10 64 bit ja és iPhone 6 16GB Music XS díjcsomag :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. @Roli82 affene, akkor más témát kell kitalálnom :D Intel vagy AMD? Nvidia vagy AMD?Marvel vagy DC Comics?iPhone vagy Android?:DTe inkább vitát akarsz gerjeszteni, nem beszélgetni. :D Csak viccelek, ezek közül az iOS-Android vitában tudok biztosat mondani az utóbbi javára. :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. a vitákból lesznek a jó beszélgetések :DDD Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. Teljesen jól látod! Egy jó kedélyű eszme cserét akarok ki robbantani pro és kontra elvek szerint. IOS ellen mit hoznál fel ami Android malmára hajtja a vizet ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2015. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. Akkor legyen kerek :D Alaplap: Gigabyte GA-Z87-D3HP Rev 1.0Proci: Intel Core i5-4570Ram: 2X4 GB Kingston HyperX Genesis LoVo DDR3 1600MHzSSD: Samsung SSD 840 Pro 128 GB SSDHDD: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX SATA 3VGA: Gigabyte AMD Radeon 7770 OC 1GB GDDR5Táp: FSP Raider 550WODD: Optiarc 7260s DVD-RWOS: Windows 10 Pro X64Védelem: Norton Security Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. @anonymus Nem csipázom a WP-t, igaz, hogy stabil meg minden, de a csempés felület mobilon nem jön be. A Windows 10 teljesen más tészta, azt hiszem a második build óta a technikai előzetes van fő rendszerként és imádom. :) Jöhetne Cortana magyar nyelven, és tuti lenne. Bár kicsit jobban eszi a gépet, GTA 5 pl. most laggol Win 10-en, de majd jön driver meg rendszerfrissítés. Ha lenne pálinka, nem foglalkoznék, hogy milyen ízű, csak legyen :D Ha már a gépeknél tartunk, én is leírom :DIntel Core i5-3470MSI Radeon R7-265 2GB GDDR5 OCKingston HyperX Fury 2x4GB RAM 1600MHzOCZ Agility 3 120GB SSDWindows 10 64 bit ja és iPhone 6 16GB Music XS díjcsomag :DKint kéne játszanod udvaron, na ott tuti nincs driver gond Hát nos nézd én ilyen időben Sörre szavazok, legalább is mi után be fejeztük a T optikázást azt fogyasztottunk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. @Laciii Akkor legyen kerek :D Alaplap: Gigabyte GA-Z87-D3HP Rev 1.0Proci: Intel Core i5-4570Ram: 2X4 GB Kingston HyperX Genesis LoVo DDR3 1600MHzSSD: Samsung SSD 840 Pro 128 GB SSDHDD: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX SATA 3VGA: Gigabyte AMD Radeon 7770 OC 1GB GDDR5Táp: FSP Raider 550WODD: Optiarc 7260s DVD-RWOS: Windows 10 Pro X64Védelem: Norton SecurityBeszállok:Commodore 64. :( :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. Emelem a tétet Hp Pavilion g6-1150 + Raspberry Pi B2 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. Odd minek ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2015. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. @Roli82 Emelem a tétet Hp Pavilion g6-1150 + Raspberry Pi B2Málnázgatsz? :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. Igen narancsozni nem akartam de banánozáson gondolkodok nagyon a dedikált gigabites lan miatt jó kis router lenne belőle. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. A gta csak egy pelda volt :D termeszetesen egy hideg sor es egy medence parosnal nincs is jobb ebben az idoben. Plusz egy ket bikinis hercegno :D a teljesseg kedveert Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. Hercegnő ? Jól értem babázol a medencében ? Életnagyságú vagy kisebb ?:DDD Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2015. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. IOS ellen mit hoznál fel ami Android malmára hajtja a vizet ?iOS felülete az ami nagyon eltaszít az almától. Volt iPade-em de ááá 2 hónap után eladtam mert nem bírtam megszokni a felületet. :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. Ha csak a kinézet akkor ez ilyen meg szoksz meg szöksz dolog szerintem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.