Roli82 Posztolva: 2015. augusztus 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 5. @feketegabiIlyet csinált már nekem is. Spamnak vette a rendszer és nem engedte ki a hozzászólásaimat. Moderátort kértem meg,hogy nézzen utána. :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. augusztus 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 5. Nem is jöhetett volna jobbkor, mint a mostani fórummotorról történő diskurzus során. Vicces. :DAmúgy kimásoltam: „Hazaértem! :DHm, elolvastam, túl sok konkrétum nem derült ki. Illetve de: bár kevésbé kézzelfogható, az is éppen elég sok információ a fórum működésének jövőjét illetően, hogy igyekeznek „mindent úgy megoldani, hogy minél kevésbé érintsen” minket. Szóval egyelőre jól hangzik. :)A blogolásról még nem tudok nyilatkozni, nem tudom, milyen formában ölt majd testet, de ezt is kíváncsian várom. :) ” Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. augusztus 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 5. Most újra bemásoltam, és megint nem jelenik meg. Kíváncsi vagyok, mi vele a probléma, mert kb. annyit szerkesztettem rajta, hogy beleírtam, hogy hazaértem végre, meg egy-két szót átírtam. :DMeg annyit írtam még legutóbb, ami aktuális most is, hogy nem is jöhetett volna jobbkor ez a nem jelenik meg téma, mint a mostani fórummotorról való diskurzus során. Vicces. :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Moderátor ahammer Posztolva: 2015. augusztus 6. Moderátor Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 6. Sziasztok,itt is ez volt a probléma, de már megoldottam a problémát és a poszt megjelent.Szép napot & üdv:ahammer*Roli82 írta:@feketegabiIlyet csinált már nekem is. Spamnak vette a rendszer és nem engedte ki a hozzászólásaimat. Moderátort kértem meg,hogy nézzen utána. :D* Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 6. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 6. *feketegabi írta:A blogolásról még nem tudok nyilatkozni, nem tudom, milyen formában ölt majd testet, de ezt is kíváncsian várom. :)* Én azt várom kiváncsian milyen forgalma lesz mint olvasotság és mint cikkek darabszáma tekintetében. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2015. augusztus 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 6. *anonymus írta:T Face oldalára is ki van már 3x rakva :S*Jellemző,hogy az emberek lusták vissza olvasni pár hozzászólást,és inkább berakják vagy 20x... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. augusztus 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 7. @Roli82 áldom a Facebookot azért a csodás dologért, hogy "keresés a beszélgetésben". Meghalnék, ha úgy kéne visszakeresnem egy bizonyos üzenetet, hogy scrollozni kell. :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 7. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 7. Hivatalom több km hosszú T beszélgetések ? :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. augusztus 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 7. Tényleg nagyon hasznos, csak kár, hogy 90%-ban nem működik nálam.:D Ügyesen megtalálja, amit keresek, csak nem tölti be a beszélgetést, így nem látom a kontextust, ami a lényeg lenne legtöbbször. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. augusztus 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 7. @feketegabi vannak anomáliák, de én eddig nem láttam tökéletes rendszert :D Ha lesz, szóljatok :DD Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. augusztus 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 7. Én sem láttam még tökéletes rendszert, ma pedig tapasztaltuk is ezt a tényt. :D A Facebook üzenetekben keresésével az a baj, hogy gyakorlatilag használhatatlan általában. Ha régebbi üzenetre böknék a találati listában, csak tölt és tölt, de semmit nem dob be… :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 7. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 7. Halottam hírét hogy be ált az ügyintézés :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. augusztus 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 7. Legalább volt egy kis pihi, ami feltette a mai napomra a koronát: ma érkezett meg a vadi új telefonom és hangfalam; mindkettőt cserélték garanciában (illetve a telefon esetén bonyolultabb az ügy, de most nem mennék bele). :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 7. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 7. Új telefon mi az ? Ismeretlen fogalom számomra olyan rég cseréltem telefont. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. augusztus 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 7. Az új telefon igazából tesómé lesz, én maradok a Note 4-nél, ami azért szintén nem régi. :D Neked milyen telefonod van?Amúgy úgyis csak az a lényeg, hogy a Te igényeid kiszolgálja a telefon, nem baj, ha nem mész az árral, amelynek a kiindulópontja a gyártók általi mesterséges igénykeltés. :) Remélem, mondhatom azt, hogy rám ez azért nem annyira vonatkozik, ugyanis nekem az okostelefon téma a hobbim és épp a munkám is. :)A hangfalat meg pont nyáron kellett nélkülöznöm (majdnem másfél hónapot ült rajta a szerviz összesen), amikor leginkább ki tudtam volna használni, de a lényeg, hogy happy end lett. :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 7. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 7. iPhone 4 16gb Telekom Ios5.1.1 közel 6 éves második gazdája vagyok kicsi életének nagy részét nálam töltötte eredeti gazdájánál alig fél évet volt. Amikor voltam vele hivatalos szervizben nézet a szervizes hogy csillag csavar ? Ez gyári ? Mondom igen huuuu ez ritka.Pont arra tartom fogjuk rá hogy ki szolgálja a régi ios miatt vannak gondok. Addig jó amíg hobbid és a munkád ugyan az. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 8. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 8. Ehez mit szolsz ? http://ubuntu.hu/node/40228 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. augusztus 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 8. Jó, hogy van ilyen is, de ez nagyon rétegtelefon, ha azt mondanám, hogy elérheti az 1% részesedést a platform mint telefonos rendszer, akkor rendkívül optimista lennék. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 8. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 8. Inkább egy ilyet vennék egy androidos helyett csak elég durva árai vannak ahhoz képest. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. augusztus 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 10. Szervizes témára reagálva, én mindegyik iPhoneomat szétszedtem már legalább egyszer, volt egy ismerősöm, aki csodálkozott, amikor mutattam neki a két csavart a készülék alján. Amúgy észre nem vette volna, hogy ott lehet szétkapni a telefont.Ubuntu fón terén egyetértek @feketegabi-val, jobb szóval nem is lehetne kifejezni (rétegtelefon). Sok idő kell,hogy elterjedjen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 10. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 10. Nem egy nagy kaland csak figyelni kell ne essen bele semmi meg minden vissza kerüljön. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag2421 Posztolva: 2015. augusztus 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 18. Sajnos, nálam nem állt be az ügyéntézés! :(Mai napig is - türelemmel - várom az e-mail értesítést, hogy már használhatom az online ügyintézést.Meddig kell várnom még??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. augusztus 18. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 18. Türelem és türelem több ciklusban sok sok előfizető kerül át az új rendszerbe, mikéntekről nem beszélnék van olyan előfizető aki csak a saját hülyesége miatt nem került még át. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag2421 Posztolva: 2015. augusztus 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 18. Köszi a visszajelzésedet!Remélem, hogy esetemben nem áll fenn a "saját hülyesége" miatti körülmény.Egy kis informatikai ismeretekkel rendelkezem és évek óta használom az online ügyintézést. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. augusztus 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 25. Na mi újság, mindenki nyaral, hogy ilyen csönd lett? :D Ki mit csinált a nyáron? :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.