Posztolva ekkor: September 11, 2015 Jó estét kívánok! Érdeklődni szeretnék, hogy a "hoppá díjcsomagban" mennyit lehet egyhuzamban beszélni. Valamikor úgy tudtam, hogy 60 percet. Ha túlléptem 3-4 perccel, akkor mennyit fognak számlázni? Előre is köszönöm: Gabi Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 12, 2015 Köszönöm szépen a tájékoztatást! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 12, 2015 Műszaki okok miatt találták csak ki, de jó tudni hogy nincs már. Köszi,, Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: September 12, 2015 Havi 5000 perc, egy huzamban 60 perc után bontott régen a központ, ez nem tudom meg van e még vagy ki tolták.Már nincs meg az óránkénti bontás, pár éve eltörölték, hülyeség is volt. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 12, 2015 Havi 5000 perc, egy huzamban 60 perc után bontott régen a központ, ez nem tudom meg van e még vagy ki tolták. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Jó estét kívánok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a "hoppá díjcsomagban" mennyit lehet egyhuzamban beszélni. Valamikor úgy tudtam, hogy 60 percet. Ha túlléptem 3-4 perccel, akkor mennyit fognak számlázni?
Előre is köszönöm: Gabi
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon