Ugrás a tartalomhoz
  • 1

felszólító dijának kiszámlázása


Törölt_tag5428

Kérdés

2015.09.15-én kaptam felszólítást, hogy nem érkezett meg az internet szolgáltatás díja-megnéztem és valóban késedelmesen utaltam 09.-12-én. 2015.októberben is kaptam egy felszólítást- akkor okt. 12-i dátummal az összeget okt 12-én utaltam.A folyószámlám terhelése

mindkét esetben 12-i nappal történt. A feldolgozás önöknél a második munkanapon történik- ha a bank nem irja jóvá a felszólítás előtt akkor kiszámlázásra kerül a felszólítás dija ami elég magas. tehát mindenért a fogyasztó a felelős - utaljon időben -igen de...

A felszólítás automatikusan történik ha a bank nem irja jóvá időben vagy önök nem dolgozzák fel megvan a felszólítás.A számlázás mindig változik nem egységes mindig más a határidő.A folyószámlámon mindkét esetben a terhelés 12-én volt nemez lenne a mérvadó?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

@gizella

ahhoz hogy ne kapj felszólítást, figyelembe kell mindig venned a számlán szereplő beérkezési határidőt (korábban befizetési határidő volt, de kb. 1 éve megváltozott). ez az jelenti, hogy a megjelölt dátumra a számlád összegének már a szolgáltatódnál kell lenni, és neki már az egyenlegedre kell könyvelni. mindez csak akkor jön össze, ha te időben átutalod a számlát vagyis 2 nappal korábban átutalod, mint a beérkezési határidő. a bankkártyás fizetés ennél azért gyorsabb.

a felszólítást is vszínű azért kaptad, mert már túllépted a határidőt, de a befizetett összeg még nem érkezett meg az egyenlegedre.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...