Ugrás a tartalomhoz

Telekom honlap: online megrendelés, számlakezelés


Vendég

Ajánlott posztok

Sziasztok!

Elnézéseteket kérjük, a felület fejlesztésének elhúzódása miatt átmenetileg nem elérhető a Telekom weboldalának önkiszolgáló ügyintéző felületén az online megrendelés és számlafizetés, számlakezelés lehetősége. A fejlesztés nem érinti a szolgáltatások igénybe vételét és az esetlegesen elveszített SIM kártyák letiltását, valamint a hibabejelentést. Ezek továbbra is zavartalanul működnek.

Honlapunkon folyamatosan frissített információkat érhettek el, továbbá a Facebook oldalunkon is aktuális tájékoztatást adunk az érdeklődőknek.

Semmiféle hátrányos következménytől nem kell tartanotok a technikai probléma miatt - pl. az ebből adódó számlabefizetési késedelem miatt sem. Az elemzése és elhárítása a fejlesztő partner bevonásával folyamatban van. Mindent megteszünk azért, hogy a weboldal mielőbb ismét teljes funkcionalitással működjön, és ezúton is köszönjük a megértéseteket és türelmeteket!

Köszönöm, üdvözlettel:

István

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Sziasztok!

 

Továbbra is elnézéseteket kérjük, az online megrendelés már működik, de a számlafizetés és számlakezelés változatlanul nem elérhető a honlapunkon. Más felületeken, pl. az ingyenesen letölthető Telekom alkalmazáson keresztül be tudjátok fizetni a számláitokat - a technikai problémából adódó fizetési késedelem díjat nem számlázzuk ki. További részletek a honlapunkon.

Hamarosan új, kényelmesebben használható felülettel állunk rendelkezésetekre.

 

Türelmeteket és megértéseteket köszönjük, üdvözlettel:

 

István

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Hello zoli62, nem hiszem, hogy jelenlegi helyzetben a Té részéről ez bölcs megoldás lenne, sőt :(

a józan logika alapján gondolj bele, a jelenlegi, Té dörgést, rendszereket ismerő fejlesztők el, fejlesztés áll, új csapat felvesz, fejlesztés áll, új csapat betanul (ha nincs régi, ez a ki tudja, mennyi, ki tudja, hogyan összedrótozott régi-új rendszerüket, rendszerleírásukat alapul véve ki tudja, meddig tart), fejlesztés áll, végre fejlesztés, ki tudja, mi történik. és főleg mikor. ez kinek lenne jó? nekem biztosan nem, szóval én inkább a Té jelenlegi csapatának szurkolok :D

aztán meg mi kívülről csak a jéghegy csúcsát, a leállást látjuk. azt nem, hogy a háttérben pár dilettáns kávézik, vagy egy jókora, profi csapat is vért izzad. én az ellenkező bizonyításáig az utóbbit valószínűsítem...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...