Törölt_tag5965 Posztolva ekkor: 2016. február 16. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. február 16. segítséget kérnék sikeresen benyelt a tabletem egy vírust a vírus irtók nem tudják leirtani a gyári visszaállítás sem segített. honnan tudom meg szerezni a szoftverét? a gyártó honlapján sajna a driveren kívül nincs semmi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. február 17. Megosztás Posztolva: 2016. február 17. Mutatsz erről valami képet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. február 17. Megosztás Posztolva: 2016. február 17. http://mobilarena.hu/teszt/gigaset_qv830_barhova_mehetsz_vihetsz/bevezeto_tartozekok.html Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5965
segítséget kérnék sikeresen benyelt a tabletem egy vírust a vírus irtók nem tudják leirtani a gyári visszaállítás sem segített.
honnan tudom meg szerezni a szoftverét?
a gyártó honlapján sajna a driveren kívül nincs semmi
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.