Törölt_tag6160 Posztolva ekkor: 2016. április 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. április 5. H kell? Tiszta ideg vagyok mar le is tiltott negyed orara fel oraja Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 foxylady Posztolva: 2016. április 5. Megosztás Posztolva: 2016. április 5. @Nemes Laszlo ha mobil előfizud miatt akarsz belépni, akkor nem kell mt. akkor a telefonszámod kell + a jelszavad az mt akkor kell, ha otthoni előfizud miatt akarsz belépni. azt mt-d egyébként minden számládon ott van. ha elfelejtetted a jelszavad, kattints és próbálj meg újat csinálni: Mi a teendőm, ha elfelejtettem az online belépéshez szükséges jelszavam? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. április 5. Megosztás Posztolva: 2016. április 5. MT ügyfélazonosítóval és a hozzátartozó jelszóval lehet belépni. Ha nem tudod akkor szerintem csak személyesen lehet egy T pontban új jelszót kérni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6160 Posztolva: 2016. április 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. április 5. Mt azonosito az hol van Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6160
H kell? Tiszta ideg vagyok mar le is tiltott negyed orara fel oraja
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.