Törölt_tag6233 Posztolva ekkor: 2016. április 23. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. április 23. SZIASZTOK Az lenne a kérdésem hogy hogy juthatnák a ,telekom, apphoz a ,google play, nélkül Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. április 27. Megosztás Posztolva: 2016. április 27. Keress, hátha van valakinek egy apk fájlja Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2016. június 13. Megosztás Posztolva: 2016. június 13. Hello cgz, a Google play miért nem jó? a böngészőben rákeresve egy pillanat alatt megtalálod a legújabb, 4.3-as verzió apk-ját, de én biztonságmániás lévén a helyedben a Gp-ről tölteném le... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2017. március 17. Megosztás Posztolva: 2017. március 17. Lenne egy észrevételem az Androidos App-al kapcsolatban: Az utóbbi időben nagyon lassan vagy totál nem frissíti a változásokat. Pl. díjcsomag váltás, felhasznált egyenleg, stb. Most azt találtam ki, hogy Cache meg adatok törlése és az ismételt bejelentkezéskor jöttek a helyes adatok. Ha sima ki és bejelentkezést kíséreltem meg, az nem volt elég. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6233
SZIASZTOK
Az lenne a kérdésem hogy hogy juthatnák a ,telekom, apphoz a ,google play, nélkül
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.