Törölt_tag6276 Posztolva ekkor: 2016. május 7. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. május 7. (szerkesztve) Eddig windowsos telefont használtam, de szeretnék váltani, mert több alkalmazás nem elérhető rá amit szeretnék használni. A középkategóriás szegmensben keresgélek. Az eddigi kiszemeltjeim: Huawei P8 Lite Sony Xperia M4 Aqua HTC Desire 626 A fő szempontjaim: -legyen strapabíró, nem szeretném lecserélni legalább 2 évig -olyan sok játékkal nem játszom, egyetlen érdekel, a Heartstone, ez azért fusson el rajta -az árát szeretném minél jobban leszorítani -a kamera tudása nem igazán érdekel, szóval ez nem szempont -a kártyafuggetlenség előny, de nem létszükség Melyiket ajánlanátok? A honlapon nem látom, hogy melyik készülékben mennyi RAM van. Gondolom az Android rendszereknél ez fontos szempont lehet. Köszönöm! Szerkesztve ekkor: 2016. május 7. Szerkesztő: athalas Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2016. május 10. Megosztás Posztolva: 2016. május 10. Hello Athalas, -legyen strapabíró, nem szeretném lecserélni legalább 2 évig: a Sony az IP68 miatt talán legstrapabíróbb, de ez persze használatfüggő. én bármilyen telót egyben tartok 2 évig (ekkor azért már nálam is előfordulnak apróbb szépséghibák), de az okosteló korszak óta az asszony rekordja eddig 14 hónap volt. átlagban pedig fél-egy év alatt menthetetlenül elpusztul nála minden típus (a butatelók még bírták a vízzel, mindenféle mocsokkal leöntést és a leejtős vagy autóval áthajtós gravitációs teszteket, az újak már nem ) -olyan sok játékkal nem játszom, egyetlen érdekel, a Heartstone, ez azért fusson el rajta: ez közel 1 GB-os játék, ráadásul menet közben felduzzad rendesen. Így ha a Sony-t választod, kiegészítő memóriakártyát vegyél (az M4 aqua alapból csak 8 GB-os, amiből a tesztek alapján nem sok marad az alapcuccok mellett) -az árát szeretném minél jobban leszorítani: a Ténél legolcsóbb most a HTC, de a Huawei szerintem most jobb bolt, mivel a HTC-nél alig többért kapsz hozzá egy Huawei B0 okosórát is -a kártyafuggetlenség előny, de nem létszükség: a Ténél kártyafüggőek a telók, de ha Té kártyával használod, akkor tökmindegy -RAM: sorban 2, 2, 1 GB, számít, persze összesítve a helyedben én ebből a háromból a Huawei-t venném... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. május 11. Megosztás Posztolva: 2016. május 11. Nekem már volt a kezemben ez a Huawei, elég masszív telefon, fogásra is teljesen jó. Lehet én is pont ilyet veszek vagy a mate 8-at Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6276
Eddig windowsos telefont használtam, de szeretnék váltani, mert több alkalmazás nem elérhető rá amit szeretnék használni.
A középkategóriás szegmensben keresgélek. Az eddigi kiszemeltjeim:
Huawei P8 Lite
Sony Xperia M4 Aqua
HTC Desire 626
A fő szempontjaim:
-legyen strapabíró, nem szeretném lecserélni legalább 2 évig
-olyan sok játékkal nem játszom, egyetlen érdekel, a Heartstone, ez azért fusson el rajta
-az árát szeretném minél jobban leszorítani
-a kamera tudása nem igazán érdekel, szóval ez nem szempont
-a kártyafuggetlenség előny, de nem létszükség
Melyiket ajánlanátok?
A honlapon nem látom, hogy melyik készülékben mennyi RAM van. Gondolom az Android rendszereknél ez fontos szempont lehet.
Köszönöm!
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: athalasLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.