Törölt_tag6333 Posztolva ekkor: 2016. május 26. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. május 26. Nemrég szerelték be nálunk az internetet, a szerelő szerint wi fi is használhatok csak nem tudom hogy hol található a hálózat neve és a jelszó. Tud valaki értelmes választ adni ,mert eddig bárkit kérdeztem ilyet nem kaptam Köszike Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. május 26. Megosztás Posztolva: 2016. május 26. Milyen HGW-t kaptál a telekomtol ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. május 26. Megosztás Posztolva: 2016. május 26. @Bruce Általában a wifire való feljelentkezéshez és a HGW (digitális elosztó) adminisztrátori felületéhez szükséges felhasználói nevet (általában 3play szokott lenni) és jelszavat megtalálod a készülék alján vagy a hátoldalán egy matricán. A Telekomos HGW-k alap ip címe általában 192.168.1.254, de ettől akár el is lehet térni, a beállítási lehetőségeket a kapott eszköz user manuáljában is megtalálhatod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. május 26. Megosztás Posztolva: 2016. május 26. Általában RÉZEN.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. május 26. Megosztás Posztolva: 2016. május 26. Koaxon, optikán mik szoktak lenni a default beállítások? Gondolom hogy 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1, mást nem nagyon szoktak használni defaultnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. május 26. Megosztás Posztolva: 2016. május 26. 192.168.0.1 192.168.100.1 üres/üres admin/admin admin/password admin/ jelszó a talpán. Tc 7200 *****én matricán előfordul hogy ott van a default wifi adatok. Több széria van Tc böl.. Cisco széria dobozán fehér matricán Sagemcom éles eszközöknél talpán matricán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. május 26. Megosztás Posztolva: 2016. május 26. Köszi az infókat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6333
Nemrég szerelték be nálunk az internetet, a szerelő szerint wi fi is használhatok csak nem tudom hogy hol található a hálózat neve és a jelszó. Tud valaki értelmes választ adni ,mert eddig bárkit kérdeztem ilyet nem kaptam Köszike
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.