Posztolva ekkor: August 24, 2016 Üdv. olyan problémám van,hogy az iphone 5s telefonomnak a home gombja 1-2 napja elkezdett elég furcsa hangokat produkálni. A kérdésem pedig, hogy így kicserélik-e???? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 25, 2016 Én is így tudom és onnantól nincs több gari (nem vagyok biztos 100%ban ebben) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 25, 2016 5 órája, Deino írta: Mármint valszeg a gombbal van valami probléma, egy szervíz szerintem rutinjavítási idő alatt megoldja ezt a gondot. Készüléket ilyen probléma miatt nem hiszem hogy cserélnének. Azért gondoltam, mert mikor átvettem a telefont akkor azt mondták, hogy iPhonet nem javítanak hanem cserélnek. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 25, 2016 Mármint valszeg a gombbal van valami probléma, egy szervíz szerintem rutinjavítási idő alatt megoldja ezt a gondot. Készüléket ilyen probléma miatt nem hiszem hogy cserélnének. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Üdv.
olyan problémám van,hogy az iphone 5s telefonomnak a home gombja 1-2 napja elkezdett elég furcsa hangokat produkálni.
A kérdésem pedig, hogy így kicserélik-e????
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon