Törölt_tag6658 Posztolva ekkor: 2016. augusztus 24. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. augusztus 24. Üdv. olyan problémám van,hogy az iphone 5s telefonomnak a home gombja 1-2 napja elkezdett elég furcsa hangokat produkálni. A kérdésem pedig, hogy így kicserélik-e???? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2016. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 25. Mármint valszeg a gombbal van valami probléma, egy szervíz szerintem rutinjavítási idő alatt megoldja ezt a gondot. Készüléket ilyen probléma miatt nem hiszem hogy cserélnének. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6658 Posztolva: 2016. augusztus 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 25. 5 órája, Deino írta: Mármint valszeg a gombbal van valami probléma, egy szervíz szerintem rutinjavítási idő alatt megoldja ezt a gondot. Készüléket ilyen probléma miatt nem hiszem hogy cserélnének. Azért gondoltam, mert mikor átvettem a telefont akkor azt mondták, hogy iPhonet nem javítanak hanem cserélnek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 25. Én is így tudom és onnantól nincs több gari (nem vagyok biztos 100%ban ebben) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6658
Üdv.
olyan problémám van,hogy az iphone 5s telefonomnak a home gombja 1-2 napja elkezdett elég furcsa hangokat produkálni.
A kérdésem pedig, hogy így kicserélik-e????
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.