Törölt_tag6676 Posztolva ekkor: 2016. augusztus 26. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. augusztus 26. Huawei p9 Ujjlenyomat zárat tettem rá adtam neki jelszót és ujraindítottam a készüléket de kérte a jelszó-t meg adtam és nem bírok belépni. Hogy kell elfogadni a jelszót? A jelszavam mindenhez ugyanaz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 27. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. Az újlenyomattal történő képernyőzár feloldásnak pont az a lényege, hogy nem szükséges jelszó, vagy nem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 WHOAMI Posztolva: 2018. július 9. Megosztás Posztolva: 2018. július 9. A Huawei/Honor készülékek automatikusan elfogadják a helyesen beírt képernyő feloldó PIN-t. Ha helyes a kód akkor nem kell sem oda érinteni az ujjunkat sem semmit megnyomni. Megtévesztő lehet, hogy a kijelző feloldót is PIN-ként tünteti fel. Onnan lehet a legegyszerűbben megkülönböztetni, hogy a SIM PIN-nél vagy egy pipa vagy egy OK gomb is megjelenik a jobb alsó sarokban a számsor alatt. Ezt el kell fogadtatni míg a képernyő feloldó PIN-t nem. Ha nem oldódna meg a probléma akkor javaslom felkeresni az egyik üzletet ahol tevékenykedik Mobiltudós, Ő fog tudni segtíeni! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 27. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. 40 perce, Watikahh írta: De ujra inditás után kéri Ezt irja " Újra inditás után szükség van a feloldási jelszóra" Hiába irom be a jelszót hiába érintem oda az újjam nem oldja fel a zárat Feloldásra nem valamilyen mintát adtál meg? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 27. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. 42 perce, Watikahh írta: Nem mintát hanem pin kódot De nem fogadja el Mindenhez ugyan azt adom meg kizárt hogy elfelejtettem volna. Beirom a pin kodot odaérintem az újjam a felismerőhöz de semmit nem csinál Kérdezd meg a gyártót az itt http://huawei.hu/kapcsolat/ levő telefonszámon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6676 Posztolva: 2016. augusztus 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. De ujra inditás után kéri Ezt irja " Újra inditás után szükség van a feloldási jelszóra" Hiába irom be a jelszót hiába érintem oda az újjam nem oldja fel a zárat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6676 Posztolva: 2016. augusztus 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 27. Nem mintát hanem pin kódot De nem fogadja el Mindenhez ugyan azt adom meg kizárt hogy elfelejtettem volna. Beirom a pin kodot odaérintem az újjam a felismerőhöz de semmit nem csinál Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Emily Posztolva: 2018. június 25. Megosztás Posztolva: 2018. június 25. Nekem ugyanez a problémám. Született valami értelmes válasz? Most tettem bele új kártyát. Az első körben megadtam a 4 jegyű pin kódot, második körben is kér egy PIN-t, de nem tudom leokézni, nem ad fel ilyen opciót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6676
Huawei p9
Ujjlenyomat zárat tettem rá adtam neki jelszót és ujraindítottam a készüléket de kérte a jelszó-t meg adtam és nem bírok belépni. Hogy kell elfogadni a jelszót?
A jelszavam mindenhez ugyanaz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.