Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. Tegnap
 3. Nálam is ez a jelenség van, ugyanezen a díjcsomagon! Akkor érződik legjobban a telefonvonali probléma, mikor a torrent csak 4-5 kB/s fel, le sebességgel működik. Az UPnP kikapcsolása után, a torrentes gépnek beállítottam fixen a 192.168.1.253 ip címet és nyitottam 45682 TCP és UDP portot. Mióta így csináltam javult a helyzet, hogy legalább már nagy észben kicsörög a telefon. Hívásnál viszont ha tárcsázáskor pont abban a pillanatban nyomom meg valamelyik szám billenytyűjét és abban a pillanatban berecseg a vonal, vagy pillanatra megszakad akkor a lenyomot billentyűhöz tartozó szám kimaradhat , és kimenő hívásnál néha emiatt mondja be, hogy a hívott számon előfizető nem kapcsolható, mert kimaradt minimum 1 számjegy tárcsázásnál a szakadozás miatt.. Továbbá a torrent klinsen belül a beállításoknál a BitTorrent menüben minden pipát kivettem. Ezek után úgy érzem nálam javult a helyzet, persze nem működik tökéletesen így sem.
 4. Üdv. Az érdekelne engem, hogy várható-e a fent említett készülék, elérhető lesz-e ezüst színben? Élnék a LEGYEN ÉVENTE ÚJ IPHONE-OD! opcióval, és mindenképp ezüst színben szeretném. Jelenleg csak arany, asztroszürke és éjzöld színben rendelhető elő. Köszönöm a választ.
 5. Azt inkább ne tedd.
 6. gigabit

  ASzF azt írja, hogy a szolgáltatás megkezdése a megrendeléstől számított max 15 nap. Nyugodtan kérdezz rá. Nem. Von le a sebességből.
 7. gigabit

  Üdvözlöm Telekom fórum! Magenta 1 előfizetésem van, TV, Telefon, Internet és Mobil. 2019 szeptember 9-én váltottam NET 500 csomagról Net 1000 -re. Még a Telekom fiókomban sem látszik, hogy aktív lenne, de még az új modem se jött meg. Még nem telt el egy hét, ezért nem panaszkodok. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi idő után illendő érdeklődni a szolgáltatónál, hogy mikor jönnek beszerelni az új modemet, mert nem szeretnék tolakodónak tűnni? Továbbá, mekkora sebességem marad az asztali számítógépem számára az 1000 megabitből 3 tévé egyidejű használata és kettő wifi -s mobil böngészés mellett? Válaszát előre is köszönöm.
 8. sagemcom

  Köszi! Alapvetően az lenne az érdekes, hogy a 3686 WiFi bugjai itt is jelen vannak-e, a többi funkció nekem annyira már nem releváns.
 9. sagemcom

  "bridge mód elfog tűnni a következő frissítéssel, nincs értelme, mert konfig fájlból állítjuk be"
 10. Utolsó hét
 11. sagemcom

  Nekem már ez van, V3-as . Nehézkes a felülete. Ellenben van benne Bridge mód választás.
 12. Szia @vishy92, Egyik magyar szolgáltatónál sincs OnePlus, szerintem a közeljövőben nem is nagyon várható. A OnePlus oldalán lehet vásárolni OP-t, link. (De nyilván itt fórumon, mint előfizetők nem tudunk semmit erről.)
 13. Üdv! Tudunk valamit arról, hogy OnePlus lesz-e elérhető? Az uj 7 Pro nagyon bejön
 14. Sziasztok! Az eSIM-et és a régi, hagyományos SIM-et hogyan lehet MultiSIM-ként beállítani?
 15. Hello, én is örültem volna neki , de akkor bejött a papírforma, nincs rá megoldás (sat-on is jó lett volna, és most tervezem, hogy iptv-re váltok)
 16. airties

  Hello, erről jut eszembe, időközben én is felpattintottam az AirTies-t. arra még nem volt érkezésem, hogy térképszerűen lemérjem, mint az előző rendszereim, de elsőre meg vagyok vele elégedve. az emeleten a lefedettség és a sebesség is érezhetően jobb lett (párat azért mértem persze ), de az már most látszik, hogy a várakozásnak megfelelően nem elég a kettes csomag (változatlanul nem értem, hogy ki és miért találta ki, hogy ebből kettő a max). a földszintre kellene még kettő. ott is mértem párat, nem lett rosszabb, de jobb sem. mérek majd becsületesen, aztán valószínűleg nézek majd használtan plusz kettőt, azzal valószínűleg tökéletes lesz mindenhol (nem kicsi a ház, ha kicsi lenne, valószínűleg elég lenne a kettő)
 17. Akkor 19-én elválik a sz@r a víztől Várom, hogy megoldja-e itt is a problémát. Köszi, hogy ezt megosztottad
 18. Sziasztok! Már hónapok óta az iOS 13 és nemrég óta az iOS 13.1 publikus bétáját használom, nálam a probléma teljesen megszűnt, tökéletesen megy az eSIM és a hagyományos SIM is. Soha nincs, hogy nem tudnának felhívni, vagy hogy az adatkapcsolat nem jönne létre. Szerintem az Apple ezt ezzel az új software-rel tökéletesen megoldotta. Üdv
 19. Egyébként ez nem csak az Iphone hoz tartozó hiba jelenség. A szomszédomnak Google telefonja van, az is ugyan ezt csinálja. Az én Iphon Xs em Horvátországban tökéletesen működött a tengerparton!!! 1 hétig. Majd mikor beléptünk kis hazánkba akkor majd 20 percig kellett várnom mire magához tért a dolog., és már másnap Budapest belvárosában sem akart működni. Tehát szerintem leginkább szolgáltató hibáról van szó. Szerintem
 20. Nekem is Xs készülékem van. Imádom de utálom is!!! Én azt vettem észre, hogy reggel mikor még a 4G-t használó nép nagyrésze még alszik akkor tökéletesen működik! Gyakorlatilag minden reggel a pilisből 30 km megtéve aktív használat során még “alagaútban” is működik! De viszont este vagyis délután a csúcs forgalom megkezdésétől használhatatlan az mobil internet! Szerintem a lefedettség jó, csak a kiszolgáló adat minősége hagy némi kifogásolni valót! Lehet hülyén írtam nem értek hozzá!!!! Szóval szerintem a telefon ok, csak a szolgáltató jelen esetben a Telekom nem őszinte. Már többször jeleztem feléjük ezt a jelenséget! Volt, hogy részletes adatokkal szolgáltam az ügyfélszolgálatosnak nagyon meg is köszőnték a segítséget. Majd kb. 3 hónap múlva újra telefonáltam, hogy aggasztó most már a jelenség, tegyünk valamit! Erre azt állítja a telefonos hölgy, hogy még tőlem bejelentés nem érkezett ezzel a hibával kapcsolatban ezzel a telefonnal!!!!!! Mondom tessék???? Na itt a probléma forrása! Sajnos nem írom fel soha a bejelntéshezbtartozó kódot de ezek után fel fogom! Tehát kérek mondenkit ha panaszt tesz ilyen vagy hasonló ügyekben akkor írja fel a panaszhoz tartozó bejelentési számot mert különben nem fog semmi semmtörténni, azt momdanak amit akarnak!! Ennyi.
 21. Sajnos én csak neki tudok esni, programozni nem...
 22. airties

  Nekem ma jött meg a D-Link,ingyen volt,illetve 2 év hűségért.A beüzemelésnél már megakadtam,a tekekomos útmutató az nem jött be,rögtön az appal kell kezdeni és azt követni. Kb 10 perc alatt felállt a rendszer,kétszintes lakásban is látják egymást tökéletesen,a 4K videók is szuperül jönnek. A sebesség az nagyon ingadozik,van amikor 49-50 ,van amikor 100 körül ,500 megás előfizetésem van.Nat az nincs rajta. Egyenlőre arra sem jöttem rá,hogy a boxkábelt miként lehet kiváltani,szerintem ez a box ezt nem tudja,pedig minimum 1 boxot ki kellene a kábelből venni,kellene a modemben 1 hely közvetlen a laptopnak. Holnap ügyfelest megkérdezem,gondolom cserélik.(vagy nem?🤔)
 23. Nem lenne nagy was ist megcsinálni hogy rendes hálózati eszközként funkcionáljon, illetve hogy legyen statikus IP funkció. Ha egy progrozó nekiesne kb 3-4 óra alatt kész lenne az új firmware-el, amiben már ez is benne van. 🙂
 24. Erről beszélek...nagyon sok kis apró dolog sántít...kis odafigyeléssel lehetne akár tökéletes is...gondolom.
 25. Közben megtudakoltam, hogy ez tényleg ilyen, és nincs statikus IP lehetőség, nem is volt. :I
 26. Az szomorú... Akkor mégjobban kellett volna ügyelni arra a szoftver készítőknek, hogy bármilyen körülmények között felvegye az IP-t ha van a hálózatban DHCP szerver.
 27. Nincs...
 1. További aktivitások betöltése