Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

benedict

Tag
  • Tartalmak

    31
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit benedict posztolt

  1. Szia @Ranzer

    Előre leszögezem nem szeretnék okoskodni mivel tuti vannak okosabb emberek a forumon én csak egy átlag user módján tudok véleményet alkotni, tanácsot adni. Az a porbléma, hogy a garantált sebességet biztosítják számodra szóval ez cumi. :)  Javaslom, hogy ügyfélszolgálaton egyből kérj szakértőt hátha tudnak javítani a sebbességen, pingen. 

  2. Helló.

    Az lenne a kérdésem, hogy Mobil S + 2 GB net díjcsomaghoz jár-e a Magenta 1 kedvezmény(ek)?  Mivel láttam a Telekom oldalán, hogy korlátlan net év végéig Magenta 1-es ügyfeleknek, HBO stb.. de nem nagyon vettem észre. hogy tudnám aktíválni az alkalmazásban.

    UI.: Több előfizetés is van. (2x havi díjas mobil előfizetés, TV, Otthoni Internet, Vezetékes telefon) Másik mobil előfizetésen aktív a Magenta 1.

    Üdv,

    Bence

  3. 9 perce, abit? írta:

    Üdv @benedict

    A Net S Plusz csomagban annyit adnak, amennyi kifér a csövön.

    "Net S Plusz díjcsomag esetén: 30Mbit/s kínált letöltés, 1Mbit/s garantált letöltés, 5Mbit/s kínált feltöltés, 0,25Mbit/s garantált feltöltés.
    Amennyiben az adott előfizetői hozzáférési ponton a díjcsomag kínált sebesség értékeinél magasabb sebesség értékek érhetők el, úgy a ténylegesen nyújtott sebességet nem korlátozzuk le a kínált sebességnek megfelelő értékben, hanem annál akár magasabb sebesség is elérhető. VDSL technológián, VDSL üzemmódban működő központi egység használatával a letöltési sebesség kínált sebessége, elméleti maximuma 100Mbit/s is lehet. "

    Hálózatfejlesztéssel kapcsolatban itt tudsz információt szerezni: link

     

    Köszönöm az információt!

  4. 3 perce, btz írta:

    Az 50 mbps díjcsomag megszűnt, Net S Pluszban vonali maximum elérhető, ami a vonali körülményekről függően 50 mbps-nél is több lehet. A 150 pedig szerintem tévedésből lehetett kiadva ott, ha csak réz hálózat van. 

    Szupergyors Internet Program keretében történő hálózatépítések 2020 végéig zárulnak le minden szolgáltató esetében. Nem néztem meg, hogy a szolgáltató a te esetedeben a Telekomot jelenti e 

    Hol találok erre dokumentációt, hogy ez a Szupergyors Internet Program érinti-e a településemet? 

  5. Üdv. 

    Arról szeretnék érdeklődni, hogy mikorra várható Tyukod településre hálózatfejlesztés? Régebben volt 50 Mbit és ha jól emlékszem még 150 Mbit-es internet kapcsolat is. Most már csak Net S Plusz díjcsomag van az egész településen. Ennek mi az oka esetleg valaki tud valami információt? 

  6. Ekkor: 2019. 07. 05. at 13:07, btz írta:

    Zárd be az összes portot és az input láncra tegyél mindent alapból dropra. Problem solved. 

    Szerverszolgáltatások futtatásához pedig fizess elő inkább egy VPS-re. 

    Van VPS-en azon futtatom a kis voice(TeamSpeak 3) szerverem és egy kis web de nem is ez a lényeg. TeamSpeak-en megtudják egyes emberek nézni az ip címem és jól szórakoznak, hogy "kifagyok".

  7. Ekkor: 2019. 07. 01. at 0:28, Tamas586 írta:

    Konkrétan hogy érzed ezt a támadást? 

    Az spi tűzfal szerintem ezügyben nem sokat ér (persze alap hogy van). De van NAT. 

    A PC-den vagy a Routereden érzed a támadást?  Nálam ez utóbbin megy fel pár nap alatt a cpu terhelés fix 100%-ra. De a wan port eldobált forgalmát nem tudom naplózni, így csak tippelgetek. 

    Majd kísérletezek a TCP és UDP timeout és max portszám csökkentéssel, esetleg a westwood /reno /vegas váltással.. 

    Routert támadtják szerintem UDP 80-as porton de nem tudom. :) 

×
×
  • Új...