Pori

Tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Pori a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. sagemcom

  Szia Nem windows hiba .Régebben nekem is volt ilyen windows inditásakor .Következö ujrainditás vagy windows hibajavitásra elmulott .mikor kicserélték a ruteremet akkor bevizsgálták a vonalat és sok hiba volt benne .még az utcában is cserélték a vezetékeket .vizsgáltasd be a vonalat szerintem .
 2. sagemcom

  Már fel is vettem a kapcsolatot egy tulajdonossal aki több mint egy éve ezt használja .
 3. sagemcom

  Na kész vagy ötször átnéztem . Köszönöm Akkor ez szerintetek megfelelő .
 4. sagemcom

  https://www.asus.com/hu/Networking/RT-AC1200G-plus/specifications/ Hát én nem látom
 5. sagemcom

  Asus RT-AC1200G+ rutert szemeltem ki ,de az asus honlapn sem írja egyértelműleg igmp támogatást . szerintetek ?
 6. sagemcom

  Hát hiába mindig tanulok . Köszönöm Most már már csak ajánlanotok kellene egy megfizethető ,de mégis IGMP képes rutert aminek a beállításában később szintén biztos segítség is kell Nem ismerem a rutereket sem ,csillagos ég a határ azt vágom ,de mégis kéne egy olcsóbb a halandóknak . Gondolom az adatátviteli sebesség is fontos a tv és az online játék miatt .
 7. sagemcom

  Hát ugye ez a gyermekem szobája Laptopon online szeretne játszani ,de gyenge a wifi és lagol a játék ezért gondoltam switchel megosztani az ip tv kábelt mielött belemenne a modembe .Most már tudom hogy IGMP switch kell amiből egy vezeték meg a tv modembe és egy másik a laptopba amikor játszani szeretne ,de a wifi sem a legjobb ezért gondoltam ruterre csak az nem tudom hogy meg tudná osztani .
 8. sagemcom

  Köszönöm switch után még + egy router is jól jöhet gondolom ,mert ott elég gyenge a wifi is. Menedzselhető kell ?
 9. sagemcom

  Sziasztok Nekem is van egy ilyen csodálatos F@ST 3686 V2 egységem Egyik szobába szeretném a TV modem előtti megosztást Switch segítségével Lényeg hogy legyen IP TV és játékra alkalmas internet . Wifin keresztül nagyon lagolos a játék . Abban kérném a segítségeteket hogy egy megfizethető és erre a célra alkalmas Switch -t tudnátok ajánlani . Olvastam hogy valamilyen szabványt tudni kell neki ,de már nem vagyok képben . Előre is köszönöm a segítséget . ( első körben ) Ha ezt a történetet egy router segítségével is meg lehet oldani az még jobb lenne .