Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Pori

Tag
  • Tartalmak

    20
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Pori posztolt

  1. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok Kicsit elbénáztam a dolgot ezzel a tenda ruterrel . Én voltam a hunyó ,kétszer egymás után kikapcsoltam a DHCP-t . Persze hogy később nem lehetett wifin csatlakozni . Több napos tesztelést követően eddig stabil és minden gond nélkül megy az IPTV rajta . Wifi is rendesen működik (laptopon keresztül játékra alkalmas ,igaz csak 10 percet teszteltem) Köszönöm a türelmeteket én hibáztam .
  2. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    ezt a képet neten kerestem .ilyen a kimenet Működött minden egy napig szépen .
  3. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    igen kell az IPTV is amin át kell menni a ruteren ,különben nem tudna tv-t nézni . És ez a ruter biztosítaná a szobájában a wifit . Minden működött is egy napig szépen . TV működött +laptop és két telefon wifin Ha nem lenne képes rá akkor nem működött volna egy percet sem vagy tévedek ?
  4. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    amit vásároltam rutert az a tenda ac9 : gyártó weboldala Műszaki paraméterek Wi-Fi szabványok: 802.11ac / a / b / g / n Frekvencia: 2,4 GHz, 5 GHz Vezeték nélküli módok: Vezeték nélküli útválasztó, AP, útválasztó, átjátszó Átviteli sebesség: 1200 Mbps (2,4 GHz 300Mbps + 5 GHz 900Mbps) Moduláció: DSSS, OFDM Csatorna szélessége: 20 MHz, 40 MHz, 80 MHz Kimeneti teljesítmény: <20 dBm (EIRP) A kimenő teljesítmény szabályozása: igen Érzékenység: 2,4 GHz: 11 g 54M_-77dBm, 11n HT20_-74dBm, 11n HT40_-72dBm / 5GHz: 11a 6Mbps_-96dBm, 11a 54Mbps_-79dBm, 11ac HT20_-71dBm, 11ac HT40_-66dBm, 11ac Biztonság: MAC ACL, WPA-PSK, WPA2-PSK, vegyes WPA / WPA2-PSK Vezérlő módszer: HTTP, Távoli webkezelés, SMART mobiltelefon-alkalmazás Hálózati funkciók: UPnP, virtuális szerver, DMZ Host, DHCP szerver / kliens, WDS, WPS, IPTV, FTP, VPN szerver, SAMBA Minőség: 802.11e WMM, IPTV Központi vezetés: nem PoE: nem Interfész: 1x Be / Ki gomb, 1x WIFI gomb, 1x WPS gomb, 1x Reset gomb, 1x USB 2.0, 1x GWAN, 4x GLAN Antenna: 2x 5 dBi, nem eltávolítható Antenna csatlakozó: nincs Chipset: Broadcom Kivitel: beltéri, asztali Anyag: műanyag Energiagazdálkodás: 12 V DC 2000 mA Hűtés: passzív Üzemi hőmérséklet: 0–40 ° C Méretek (hxszxx): 260 x 330 x 80 mm Súly: 1,21 kg Van rajta IPTV kimenet . Röviden leírva a történetet gyermekem szobájába gyenge a wifi és ezért terveztem ezt az eszközt beiktatni a sagemcom és a tévé előtti beltéri egység közé . Működött is minden jól egy napig ,de aztán történt valami és nem tudott semmi csatlakozni a wifire .Laptop azt írta " wifi nem rendelkezik érvényes ip konfigurációval ."
  5. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Hát lehet hogy igazatok van és beigazolódik nem egy jó vásár volt ez a tenda. Még azért erőltetnem egy kicsit . Mivel nem vagyok jártas az ip configokba kéne egy kicsi segítség . Első körbe szeretném megoldani hogy a sagemcom egység és a ruter között ne változzon az ip . sagemcom egység DHCP beállításában tudom beállítani " Címfoglalási lehetőségek és információk " nál ? Itt beírom a most aktuális MAC cím IP cím és akkor ezt nem fogja változtatni ? Ruterbe meg statikus wan portot állítok ? vagy hogy működik ez tudnátok ebben segíteni ? Előre is köszönöm
  6. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Hát egy éjszakát ment gond nélkül a Tenda AC9 ruter .Reggelre IPTV üzemelt de wifire nem lehetett csatlakozni .Egyenlőre nem tudom mi a probléma úgyhogy addig csak wifit használjuk teszt ként .Most a sagemcom egységbe egy utp kábellel be van dugva minden újra beállítva holnap kíváncsi leszek .Ha van valakinek segítő jellegű tippe szívesen venném .
  7. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Tenda AC9 router megérkezett .Beüzemelés semmiféle tudást nem igényel .Wifi neveket és jelszavakat átírtam ,és már hasit is Mind vezetéken mind wifin nagyon penge ,de a nagy kérdés még fenn állt IPTV müködik vagy sem .Beállításokba bekapcsoltam ,ruter ujra indult és lám csodát müködik .Egy dolgot állítottam csak be vagyis inkább kapcsoltam ki az automatikus ujraindulást megadott időben .Késöbb tudok mondani véleményt ,de müködik egy utp kábelröl a tv és a wifi nem kellet switcht vásárolni .Wifi nagyon bika aminek az erösségét be lehet állítani a ruteren .Sagemcom egység wifit körökkel veri. Késöbb ha lenne valami negatívum azt megírom .
  8. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Hosszasan olvasgattam Asust gondoltam ,de sokan panaszkodtak hogy melegszik . TP-Link ek nél meg más negatívumok voltak .Ez a tenda egész véletlenül esett a látókörömbe .Gyártó honlapján és néhány oldalon írják az ip tvt .Amit néztem róla videót abban is szerepel. Nem tudom mit fog mutatni ,de egész jókat írnak Tendákról .Valamire való ruterek 15 környékén kezdődnek + akkor még lett volna egy switch is ez meg 13000 és elméletileg tudja ,gyakorlatba majd kiderül . Fix ip cimet kell adni a ruterbe vagy nem szükséges az ip tv használathoz ?
  9. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Végűl is Tenda AC9 router esett a választás .13000 Ft és mindent tud .Beállításba jöl jönne segítség ha pár nap mulva megérkezik .IP tévés részre gondolok első sorban.
  10. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Igen a switchbe csatlakoztatom . Bár ahogy nézegettem a valamire való rutereket elég húzos árba vannak . Például egy Asus RT-AC66U ehez még switch sem kéne .Bár a beállításba nagy segítség lenne ha valaki segítene Már egyszer beszélgettem itt valakível aki mondta hogy néha ujraindúlt at asus ruter meg leállt ,de valamit ki kell ,vagy át kell kapcsolni a beállításokba és akkor nagyony primán működik. Ugyan akkor nem pont ez a típus volt amiről beszéltünk.
  11. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok többször felmerűl a kérdés ,hogy lehet megoldani egy utp kábelen lehessen netezni+wifi és a tv is müködjön. -Első köbe gondolkodtam egy ruteren ami tudja az ip tvt és jó a wifi sebesség is . amibe bekötve az utp kábel és ebböl menne a tv boxba és az laptopba egy-egy kábel .Viszont nemrég kicseréltettem a beltéri egységet és akkor emlitette a szerelő hogy vegyek egy TP-Link TL-SG105 switch et és aztán arra mehet egy ruter aminek ugy már nem kell tudni az ip tvt . Szerintetek ez így rendben van .
  12. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Szia Nem windows hiba .Régebben nekem is volt ilyen windows inditásakor .Következö ujrainditás vagy windows hibajavitásra elmulott .mikor kicserélték a ruteremet akkor bevizsgálták a vonalat és sok hiba volt benne .még az utcában is cserélték a vezetékeket .vizsgáltasd be a vonalat szerintem .
  13. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Már fel is vettem a kapcsolatot egy tulajdonossal aki több mint egy éve ezt használja .
  14. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Na kész vagy ötször átnéztem . Köszönöm Akkor ez szerintetek megfelelő .
  15. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    https://www.asus.com/hu/Networking/RT-AC1200G-plus/specifications/ Hát én nem látom
  16. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Asus RT-AC1200G+ rutert szemeltem ki ,de az asus honlapn sem írja egyértelműleg igmp támogatást . szerintetek ?
  17. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Hát hiába mindig tanulok . Köszönöm Most már már csak ajánlanotok kellene egy megfizethető ,de mégis IGMP képes rutert aminek a beállításában később szintén biztos segítség is kell Nem ismerem a rutereket sem ,csillagos ég a határ azt vágom ,de mégis kéne egy olcsóbb a halandóknak . Gondolom az adatátviteli sebesség is fontos a tv és az online játék miatt .
  18. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Hát ugye ez a gyermekem szobája Laptopon online szeretne játszani ,de gyenge a wifi és lagol a játék ezért gondoltam switchel megosztani az ip tv kábelt mielött belemenne a modembe .Most már tudom hogy IGMP switch kell amiből egy vezeték meg a tv modembe és egy másik a laptopba amikor játszani szeretne ,de a wifi sem a legjobb ezért gondoltam ruterre csak az nem tudom hogy meg tudná osztani .
  19. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Köszönöm switch után még + egy router is jól jöhet gondolom ,mert ott elég gyenge a wifi is. Menedzselhető kell ?
  20. Pori

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok Nekem is van egy ilyen csodálatos F@ST 3686 V2 egységem Egyik szobába szeretném a TV modem előtti megosztást Switch segítségével Lényeg hogy legyen IP TV és játékra alkalmas internet . Wifin keresztül nagyon lagolos a játék . Abban kérném a segítségeteket hogy egy megfizethető és erre a célra alkalmas Switch -t tudnátok ajánlani . Olvastam hogy valamilyen szabványt tudni kell neki ,de már nem vagyok képben . Előre is köszönöm a segítséget . ( első körben ) Ha ezt a történetet egy router segítségével is meg lehet oldani az még jobb lenne .
×
×
  • Új...