Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

DST

Tag
  • Tartalmak

    35
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit DST posztolt

  1. DST

    aréna4

    Hát, azért elég sokfajta box van Felvehetem a kesztyűt? 80 perc; esetleg SMS? Mobilnet? Ár? Jelenleg 50 perc/SMS-es S csomag, meg korlátlan hálózaton belüli+30 perc/SMS egyéb irányos M csomag van jelenleg a low enden. Gondolom a net esetében akkor a 300-as szint elegendő, tévén meg van szuper családias HD. Valamit kihagytam esetleg? Többi előfizetés ugyanezt tudja?
  2. DST

    Aréna4 van, de nincs

    Ebből nem derül ki, hogy egyébként mi az eltérő tartalom... A TV max 250 Ft-tal (se) tér el.
  3. DST

    Aréna4 van, de nincs

    Váltáskor a havidíjairól mindig, mindenki világos tájékoztatást kap, ne legyünk komolytalanok. Engedik megtartani
  4. DST

    aréna4

    Üdv! Ez az egyben módosítós dolog kell a megfelelő kompatibiltások biztosításához. Pl. az új csomagban 3HD stream van, és ez egyes boxokon nem is működik, ráadásul elvárás, hogy újabb HGW-kel legyen szerelve (szintén többletköltség...). Egyébként ez a váltási szabály nem újkeletű, 2018 óta "velünk van". Ha a vezetékest nem használod, nyugodtan mondd le, 2017 szeptember óta már nem kell vezetékes telefon a Magenta1-es csomaghoz, vagy pl. a többelőfizetéses kedvezményekhez. Mellesleg azóta van otthoni e-pack kedvezmény 600 Ft értékben, ami azért javít a költséghelyzeteden, ráadásul tavaly óta a mobil és az otthoni számla is egyberegisztrálható az új(abb) Magenta1-es csomagokban, így 1 számlában mobilos és otthonis e-pack kedvezményeket is érvényesíteni lehet. Szia! Neked is csomagot kell váltani valószínűleg... Most örültél volna, ha kedvezőtlen ajánlattal szerződnek le?
  5. Tévedés: "Véletlenül töröltem az üzenetemet, amit kaptam az adategyeztetéskor," Ha törölte a kódot nem fogja tudni online megcsinálni
  6. DST

    internet

    Tiszteletem! Nem tudni, ezek az információk csak egy szűk üzleti csoport számára ismertek.
  7. DST

    Magas ping...

    Szia! Furcsa jelenség, mindenképpen tanácsolnám a kapcsoaltfelvételt 1414-gyel.
  8. DST

    Internet legyengül nappal

    Szia! Ezt jelenleg is tapasztalod? Mint mondott rá szerelő/1414 végül? Kíváncsiak lennénk.
  9. DST

    Átkötés

    Kedves Adrienn! Mi lett a helyzet megoldása?
  10. DST

    Bluetus használata

    Üdv! Jó eséllyel a frissített szoftver nem tartalmaz illesztőprogramot.. Próbáld meg újrapárosíttatni, mintha új lenne.
  11. Kedves Márffy Magdolna! Úgy tűnik valami facebookos korlátozás áll a háttérben, valamilyen facebookos spam-szűrő lehet az oka. Ugyanakkor azt tanácsolom, ne osszon meg személyes adatokat (másét a hatályos törvények értelmében írásbeli belegyezés nélkül még tilos is) itt a fórumon sem, mert ez egy a világhálóról bárki számára elérhető hely. Sajnos sok a rossz ember a mai világban.
  12. Tisztelt Márffy Magdolna! Mégis csak a telefonnal lesz valami gubanc, bár ez alapján elég nehéz megmondani. Az biztos, hogy amit tapasztal, az nem normális.
  13. DST

    Galaxy S10+ Dual Sim probléma

    Hangpostát, mindenképpen kapcsold ki a telekom.hu oldalon belépve, illetve töröld a hívásátirányításokat. Ez a problémát félig oldja meg, érdemes lenne ellenőrizni a standby üzemmódokat és bekapcsoltatni 1414-en a VoLTE-t ha még nem történt meg.
  14. DST

    Domino Day

    Üdv, Csirke! Lépj be a számoddal. Ha bekapcsolni szeretnéd, kattints a számodra, és látni fogsz egy + jelet. Az egyszeri adatcsomagoknál találod. Ha csak az egyenleget kérdeznéd le, rögtön belépés után már látni fogod, de ha a számodra kattintasz, több is megjelenik.
  15. Üdv! 1. Az új verzió nem írja ki, de ez benne van a csomagban és ha látod az adatduplázót, akkor rendben van minden. 2.Dettó. 3. Úgy, ahogy mondod. A Whatsappnál ingyenes korlátlan chat opciót adnak.
  16. Üdv! Ilyet nem is láttam még... minden esetre szatellit tévét javasolnék és ott a családi hátha jó lenne.
  17. Kedves Hölgyem! Ez egy fórum, itt sokan csak lelkes amatőrök vagyunk, sima hétköznapi emberek, nem ügyintézők. Soha ne adja meg a számát így nyilvánosan, mert utána csalók zaklathatják! Azt tanácsolom, hogy a lejárt kártyát tegye egy készülékbe, és hívja róla 06 80 63 00 45 számot, ha még nem késő.
  18. DST

    Várható-e OnePlus?

    Már meg is érkezett !!
  19. DST

    Általános hiba?

    De ha még mindig rossz lenne, és az alkalmazás újratelepítése sem oldja meg, jelentsd be egyedi hibaként az ugyfelszolgalat@telekom.hu oldalon vagy a 1414-en.
  20. Az ilyen kérdésekben jobban tud segíteni az ügyfélszolgálat, mert látja a konkrét számlázási információt. Így látatlanban azt mondanám, hogy nem megfelelő csomagban használtad. Ilyenkor tényleg érdemes ezeket ügyintézővel egyeztetni, mert egy sima, új hűség nélküli csomagváltás is bőven elég lett volna... Az első 30 nap mindenkinek ingyenes, volt esetleg korában bekapcsolva?
  21. Üdv! Megoldható! - Kösd be az otthoni szolgáltatást 1 év hűséggel. Úgyis szükséged lesz ügyfélmúltra az eszközvásárláshoz, szóval minél hamarabb, annál jobb. - Mobilnál nincsen számhordozásos számcsere. (Vezetékes telefonnál van csak) Szóval rendeld meg májusban a számhordozást, és összevontan érvényesíthetsz minden kedvezményt
  22. DST

    HBOGO

    Hááát.. ha az HBO GO oldalon be tudsz lépni, és a szolgáltatói kódod meg tudod adni a jelenlegi felhasználóhoz, akkor igen. Ha nem, akkor a GDPR értelmében az HBO köteles segíteni az adathordozásban egy másik userbe.
  23. DST

    Hűségidő hosszúsága?

    Annyit hozzátennék, hogy telefonon a szerződéskötés szóbeli, tehát ha nem szövegértési probléma van a háttérben, hanem valóban félretájékoztattak, az a felvételen világosan hallható és jogos reklamáció alapját képezi.
  24. Üdv! Ezeket az információkat mindig az ÁSZF Akciók mellékeltében lehet olvasni. Úgy láttam, lehet kérni Hoppá Plusszal is. Internetből is lehet másikat választani, de akkor a kedvező percdíj az Alap vezetékes telefonnál ugrik. Jelenleg is árult kiegészítőkkel kompatibilis (felvétel opció, plusz beltéri stb., HBO).
  25. DST

    Internet+magas ping

    Üdv, ez nagyon címfüggő. Amit írsz, az alapján a technológia (réz kábel) a fő akadály. Átvezetés alatt azt értjük, hogy a modem és a router között is lan kábel van? Előfordulhat, hogy az ellenállása megnőtt, pl megtört belülről. Érdemes lenne cserélni. A modemen a wifi funkció ki van kapcsolva? Illetve elérhető a címen gyorsító opció vagy esetleg új technológia? Sok fejlesztés zajlik.
×
×
  • Új...