DST

Tag
 • Tartalmak

  10
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit DST posztolt

 1. internet

  Üdv, ez nagyon címfüggő. Amit írsz, az alapján a technológia (réz kábel) a fő akadály. Átvezetés alatt azt értjük, hogy a modem és a router között is lan kábel van? Előfordulhat, hogy az ellenállása megnőtt, pl megtört belülről. Érdemes lenne cserélni. A modemen a wifi funkció ki van kapcsolva? Illetve elérhető a címen gyorsító opció vagy esetleg új technológia? Sok fejlesztés zajlik.
 2. Üdvözletem, Molnár Ferenc! Sajnos ez nem fog kiderülni a fórumon, ezzel érdemes lenne a 1414-et hívni. Úgy tűnik 2 technológia érhető el a településen.
 3. mobilnet

  Üdv! Előfizetéseknél "GPRS hívás"-ként létezik hasonló lekérdezés. Domino kártyák esetben a részletezők igénylése üzletben történik, érdemes megkérdezni, mert ez a kettő 1 típusú ügy. Őszintén szólva az előfizetéses kimutatásokat ismerem, és azok nem túl részletesek, nem lennének alkalmasak arra, amire gondolsz.
 4. Üdv! Hatósági igazolvány felmutatása esetében üzletben mindent elmondanak, megmutatnak. Érdemes időpontot foglalni a Telekom.hu oldalon.
 5. Üdv! Az aktuális feltöltési bónuszok megjelennek?
 6. Üdv! Új IPTV előfizető/előfizetés. Akinek nem volt korábban IPTV-je. Szóval SatTV esetén vagy teljesen új címre bekötés esetén neked is lehet.
 7. Üdv! Érdemes lenne a hibát jelezni a 1414-en, a www.telekom.hu/irjonnekunk oldalon vagy ugyfelszolgalat kukac Telekom pont hu email címen. Ha a rendelést nem veszed át, kb 2 hét mire törlik. Addig van lehetőség.
 8. Üdv! Érdemes lenne (akár többször is) leadni hibára az Ügyfélszolgálaton. A problémát okozhatja hibás kábel egyébként, ezt érdemes jelezni a szerelőnek, ha régi.
 9. Bárki, egyösszegben. Bárki, egyösszegben.
 10. Üdv! Adategyeztetést bárki bármilyen számra elvégezhet, így te is bármilyen jelenleg érvényes okmánnyal már jó eséllyel indulsz. Helyes kitöltés esetén ideiglenes okmányt is elfogad. Születési hely után ország megadására érdemes ügyelni, vidéki nagyvárosok esetében római szám lehet még a születési helyben. Okmánytípus kiválasztása is szükséges, illetve az összes, okmányon szereplő név hibátlan felvitele.