Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Will

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Will eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Will

  FEC error

  Csak annyi kérdésem lenne, hogy ennyi FEC error normális? A connection status 34 óra
 2. Üdv, Tegnap azaz, ma fennmaradtam éjszaka kb. 5-ig. Hajnali 4-kor egy leállás következett be a routeren, amivel nem is lett volna gond, mivel hajnali 5 van, vihar van a környéken. Elkönyveltem ennek, hogy vihar van... De ekkor rámentem a http://192.168.1.254 oldalra, ahol az eleve is rossz feltöltésemet kicsivel rosszabbra lett állítva. A 29-28-as pingemet így átváltoztatta 44-45-re ami nem valami jó. A 1572-es feltöltést lett beállítva, de általában 1685 környékén szokott lenni. Valami tipp miért lehetett leállás? Azóta újraindítottam, és nem állt vissza a megfelelő értékeire. Köszönöm a válaszokat.
 3. Will

  Automatikus internet sebesség beállító?

  Igen, erre gondoltam, viszont ez a beállítás, ha vihar történik, és a maximális sebesség leesik, beállíthatja magát kisebb értékekre? Illetve, ezt lehet kérni kikapcsolásra?
 4. Üdv, Azt szeretném megkérdezni, hogy létezik-e "Automatikus internet sebesség beállító". Vagyis olyan automatikus beállítás, ami, ha nem tudja elérni a megadott sebesség értékeket, beállítja azt az értéket, ami elérhető. Létezik ilyen? És, ha igen, ki lehet kapcsoltatni? Vagy kikapcsolni manuálisan? Köszönöm a válaszokat.
 5. Will

  Steam 50kb/s 5 hónapja!

  Üdv! Nagy valószínűséggel, ha ezt csak a steam esetében teszi a hálózat, akkor a magával a steam szervereivel van egy kis gubanc, vagy esetlegesen letöltési korlátot/prioritást állítottál.
×
×
 • Új...