Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Pyt3r

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Pyt3r eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Pyt3r

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    "Ha nem töltesz fel, hanem csak le, akkor van hálózat rendesen? (Fel mivel töltesz, fájlcserélővel? Ha igen, abban nem állítottál valamit?)" A Google drive-ba töltök fel fájlokat. Ekkor a teljes letöltési sebességet eltűnteti (lehet ez Mediafire vagy data.hu egy kutya).  Most per pillanat más a leányzó fekvése, a feltöltés mellet nézek egy torrent letöltést is, és a torrent letöltésnél 700 kbit fölé nem megy, de ha megállítom a feltöltést a G. drivenál, egyből 21 Mbitre körüli értékre ugrik a torrent letöltése. A Speedportban semmit nem állítgattam el, úgy van minden ahogy a Telekomos kolléga beállította.   Az uTorrentben csináltam egy tesztet azt írja hogy „A port nincs nyitva (csak letölteni tudsz).” Az égvilágon semmit nem módosítottam a beállításokban. A ZTE routerel minden ment, kivéve hogy az nem bírta a 20Mbitet. Néztem kábeles összekötéssel és wi-fivel is ugyan az a lemez.
  2. Pyt3r

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Sajnos nincs ilyen funkció. Vagy én vagyok vak :)
  3. Pyt3r

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Korán örültem, továbbra sem jó. :(
  4. Pyt3r

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Szia.  Megvan a hiba. A sunyi kis Ethernet kábel meg volt törve, cseréltem egy újra.  Most már párhuzamosan megy a fel és letöltés is.
  5. Pyt3r

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Sziasztok. Van egy nem kis problémám, ami elég nagy valójában. Tegnap megkaptam a 20Mbites netet hozzá a Speedport W724V-t és ha feltöltök nincs letöltés még csak egy egyszerű oldalt sem tudok megnyitni. A feltöltés akadályozza a letöltést magyarul. Mi lehet a hiba?  
  6. Pyt3r

    Vezetékes telefon

    Azért köszi az ötleteket, sajnos nálam maximum a ZTE lehet csak rossz. Mindenhova új vezetékek raktam ahova csak tudtam.  Háromféle reset lehetőség van ezen a modemen, mindet elsütöttem sajnos sikertelenül. Az elsütést ne szó szerint értsd :) Bejelentettem a hibát remélem egyszer jó lesz.     Ja és ezt írja ki a telefon diagnosztikánál. http://www.kepfeltoltes.hu/view/150113/K_pkiv_g_s1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  7. Pyt3r

    Vezetékes telefon

    A vezetékeket újrakötöttem a biztonság kedvéért, de semmi változása. De a ZTE ben a telefonhoz tartozó menüpont valamiért nincs meg az Applicationban.  http://kepfeltoltes.hu/view/150113/nincs_VoIP_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Hogy nem beszélek mellé itt egy videó is 1 perc 8 másodpercnél látható is. Itt tudtam bekapcsolni eddig a telefont ha például újraindítottam a modemet. http://youtu.be/ado7F-Zez-g    
  8. Pyt3r

    Vezetékes telefon

    Üdv. Ki tudja mitől lehetséges az hogy a vezetékes digitális  telefonvonal behalt, de a net meg működik? A Telekom javítana valamit a környéken?
×
×
  • Új...