Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Pyt3r

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Minden, amit Pyt3r posztolt

  1. Pyt3r

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    "Ha nem töltesz fel, hanem csak le, akkor van hálózat rendesen? (Fel mivel töltesz, fájlcserélővel? Ha igen, abban nem állítottál valamit?)" A Google drive-ba töltök fel fájlokat. Ekkor a teljes letöltési sebességet eltűnteti (lehet ez Mediafire vagy data.hu egy kutya).  Most per pillanat más a leányzó fekvése, a feltöltés mellet nézek egy torrent letöltést is, és a torrent letöltésnél 700 kbit fölé nem megy, de ha megállítom a feltöltést a G. drivenál, egyből 21 Mbitre körüli értékre ugrik a torrent letöltése. A Speedportban semmit nem állítgattam el, úgy van minden ahogy a Telekomos kolléga beállította.   Az uTorrentben csináltam egy tesztet azt írja hogy „A port nincs nyitva (csak letölteni tudsz).” Az égvilágon semmit nem módosítottam a beállításokban. A ZTE routerel minden ment, kivéve hogy az nem bírta a 20Mbitet. Néztem kábeles összekötéssel és wi-fivel is ugyan az a lemez.
  2. Pyt3r

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Sajnos nincs ilyen funkció. Vagy én vagyok vak :)
  3. Pyt3r

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Korán örültem, továbbra sem jó. :(
  4. Pyt3r

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Szia.  Megvan a hiba. A sunyi kis Ethernet kábel meg volt törve, cseréltem egy újra.  Most már párhuzamosan megy a fel és letöltés is.
  5. Pyt3r

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Sziasztok. Van egy nem kis problémám, ami elég nagy valójában. Tegnap megkaptam a 20Mbites netet hozzá a Speedport W724V-t és ha feltöltök nincs letöltés még csak egy egyszerű oldalt sem tudok megnyitni. A feltöltés akadályozza a letöltést magyarul. Mi lehet a hiba?  
  6. Pyt3r

    Vezetékes telefon

    Azért köszi az ötleteket, sajnos nálam maximum a ZTE lehet csak rossz. Mindenhova új vezetékek raktam ahova csak tudtam.  Háromféle reset lehetőség van ezen a modemen, mindet elsütöttem sajnos sikertelenül. Az elsütést ne szó szerint értsd :) Bejelentettem a hibát remélem egyszer jó lesz.     Ja és ezt írja ki a telefon diagnosztikánál. http://www.kepfeltoltes.hu/view/150113/K_pkiv_g_s1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  7. Pyt3r

    Vezetékes telefon

    A vezetékeket újrakötöttem a biztonság kedvéért, de semmi változása. De a ZTE ben a telefonhoz tartozó menüpont valamiért nincs meg az Applicationban.  http://kepfeltoltes.hu/view/150113/nincs_VoIP_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Hogy nem beszélek mellé itt egy videó is 1 perc 8 másodpercnél látható is. Itt tudtam bekapcsolni eddig a telefont ha például újraindítottam a modemet. http://youtu.be/ado7F-Zez-g    
  8. Pyt3r

    Vezetékes telefon

    Üdv. Ki tudja mitől lehetséges az hogy a vezetékes digitális  telefonvonal behalt, de a net meg működik? A Telekom javítana valamit a környéken?
×
×
  • Új...