Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Scratch

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Scratch eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Hasonló gondom volt, kaptam egy V2-es modemet, azóta mindenem működik.
 2. Ma több hibabejelentés után kaptam egy F@st 3686 v2-t azóta minden problémám megoldódott. Aki kint volt szerelő mondta, hogy nagyon sok gond van a V3-al.
 3. Még ha lehet egy kérdésem: Amikor kötötték be a koax kábelt, és tűzték fel a padlástérben sajnos egy helyen áttűzte a szerelő, ő nem is vette észre. Kb. a szélétől 1-2mm-re fúródott bele a kapocs. Ez okozhat problémát? A kapcsolat adatainál ezt látom:
 4. Sajnos így sem megy.
 5. 192.168.0.1 a Sagemcom, DHCP-t oszt 192.168.0.10-től. 192.168.0.3 a Hikvision A Hikvision-ön bekacsoltam a DHCP-t mikor megkapott minden adatot DCHP ki, csak az IP cím végét írtam át. Holnap tudok csatolni képeket.
 6. Sziasztok, a napokban kötöttek be hozzám kábelnetet, egy Sagemcom F@st 3890V3 modemmel, azóta az alábbi problémám jelentkezett: Van egy Hikvision DS-7616NI-K2/16P kamera rendszerem, ami eddig tökéletesen ment a régi Linksys routeremmel, viszont a Sagemcom-al nem működik megfelelően, kb. a fél hétvégém ráment a dologra, és nem sikerült megoldani. A kamera rögzítőjének fix IP címe van, abból a tartományból, amit nem oszt ki a Sagemcom, plusz MAC alapján is hozzá van rendelve az IP. A rögzítő LAN portja rá van kötve a Sagemcom LAN portjára. Upnp-vel be van állítva a port nyitás is, tök jól is el is érem a rendszert, egyéb hálózatból, telefon, stb... A problémám ott kezdődik mikor a helyi hálózatóból IP cím alapján szeretném elérni a rendszert, akár élőkép, visszakeresés, vagy konfigurálás miatt, itt már nem találom meg, ping-re se válaszol. hiába vagyok vele ugyan azon a belső hálózaton. Logjába nem találok olyan részt ami letiltaná, a tűzfalát kikapcsoltam teszt képen, akkor sem értem el. Viszont ha beteszem a Sagemcom, és a rögzítő közép a Linksys router-em, akkor elérem belső hálózaton helyi IP cím alapján is a rögzítőt. A Sagemcom-on belül van egy ping opció, ott próbálom pingelni a rögzítőt, 3 féle ping lehetőség van: - IP_DATA: itt nincs válasz, 100% veszteség - IP_BR_LAN: itt válaszol, 0% veszteség - IP_LTE: itt nincs válasz, 100% veszteség
×
×
 • Új...