Törölt_tag1705

Tag
 • Tartalmak

  339
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

Törölt_tag1705 a fórumon

 • Rang
  Tudós
  5
  5

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  100+
  100+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

Profil megtekintések

3830 profilmegtekintés
 1. Ott is epulhet halozat ahol valaki mar "jo halozattal ott van" a teljes lefedo ilyenkor ugy epul, hogy ahol a masik melle megy ott az sajat koltsegbol finanszirozodik. Azon reszek lesznek tamogatottak amik a kiirasban benne voltak.
 2. Azzal is be lehet hizni, meg persze ha boxhoz kotod akkor azzal is. ? Musor a 2 teszt csatin lenyegeben nincs a 199-es csatit ismetlik. ?
 3. 11426/H/30000 uj TP teszt csati
 4. En ilyeneket most mar nem ugen varok, hiszen a szuper csaladiHD csomaggal szinte minden csatorna elerheto. A csaladi es a csaladiHD csomagok arai pedig szinte a szuper csomag araval egyenlo. Ebbol meg az jon le, hogy a Telekomnak a feljebb valtas reklamja akar koltsegesebb is lehet a remelt beveteltol. Most mar az efik gondoljak ugy, hogy reklam nelkul valtdanak. CsaladiHD es a Szuper csaladiHD ara kozott a kulonbsag elenyeszo, januartol meg megkissebb szinte egyforma lesz. Akinek meg van net is mellette az januartol eszre sem venne a csomagvaltas dijat, hiszen a net afaja meg lejjebb megy.
 5. Milyen uj listaban? Ja kozben mar rajottem. Kicsit mar faradt vagyok. ? A terkepen valo jeloles az egy valamikori allapotott tukroz. Annak a valtozasarol mintha valaki korabban irt volna korabban.
 6. Mint irod is webtarhely tartozik az elofizetesedhez. Az eleres meg amit linkeltel. a felhasznalo nevnel nem kell a @t-online.hu. Domainre meg elo kell fizetni.
 7. Nem igazan ertem, hogy mit is akartal ezzel itt velunk kozolni. A harom linkednek egymashoz mi koze van? Hol van az leirva, hogy a Telekom mindenhova biztosit 30Mbit/s net-et?
 8. A key es a hwr telecom az biztos ide valo?
 9. Megtamadtak az efik a Telekomot. Felerhet egy ddos tamadassal. ?
 10. Nekem is az van, de semmi bibi nincs vele. Senki nem tamadta, van kutyam aki megvedi. ?
 11. Mint irtam tipp volt a reszemrol. Nincs mentalista tudasom. ? Egy teljes sorrendi ujrainditast csinalnek a helyedbe ha idaig nem tetted volna meg. (minden aramtalanit, utan hgw es ha az ok stb)
 12. Az, hogy mi tunt el csak o tudna megmondani. Tuppem van, hogy a nov vegeig nyitott csatornak.
 13. Ha az akkori szabalyozoi kornyezetett figyelembe veszed csak ezt tehette.
 14. Olvasd el mit irtam, de megegyszer leirom. A csomagvaltas es a +stb egy megrendelesen lett felveve. Ebbol kifolyolag a ketto egyidejuleg teljesul. Tehet mikor felrekjak a + stb-t akkor akkor aktivalodik az uj csomag is. Most efi iritaciot okozott az egyuttes kezeles.
 15. Nem cserelni, rendelt 1 + stb-t azert megy szerelo. ?