btz

SUPERUSER
 • Tartalmak

  4.603
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Blogkommentek, amit btz posztolt


 1. Ekkor: 2020. 02. 23. at 12:00, lotar2k9 írta:


  Alhálózat LAN-ra alapértelmezett átjáró 10.0.0.1, alhálózati maszk 255.0.0.0, az eszközök IP címeit DHCP lefoglalással osztom, port továbbításokat is használok.

   

  Kicsit off, lehet nem ez okozza a gondod , de ne használd ezt a 10.0.0.0 LAN tartományt ,255.0.0.0-s maszkal főleg, nekem a VOIP telefon akadt össze vele.


 2. @Pori

  Tényleg nem akarlak befolyásolni, de kénytelen vagyok megtenni. Én szoktam segíteni embereknek informatikai dolgokban a helyi ismerettségi körökben. A legtöbben a kici óccó Tenda mellett döntenek mert egy Asus vagy MikroTik (pláne) nem pálya. Szóval nem egyel volt dolgom az idők során. Azt kell, hogy mondjam, hogy a dobozát őrizd meg jól, ha esetleg visszaakarod küldeni az eladónak. 


 3. 19 perce, fontix írta:

  Hát még meg is tudnám érteni, hogy ne legyen olyan adatforgalom a t-kom drótjaikon ami nem jogtiszta. De én a saját biztonsági kamerámat akarom látni.

  Szintén port forward és saját eszköz, illetve limitálni a bitrátát mert, lehet hogy az upload miatt hal ki az egész. Márminthogy a teljes uploadot elfoglalja a kamerák kép küldözgetése.