Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

njozsef

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

njozsef a fórumon

 • Születésnap 02/15/1967

Profil megtekintések

1184 profilmegtekintés

njozsef eredményei

 1. njozsef

  Kaon CG3000 kábelmodem

  Hi. Nekem sem megy a mentés (soha nem is ment). Én feladtam. DMZ-ben tettem egy másik routert, ott minden jó megy, a kaon wifijét is kikapcsoltam. Hozzáértők azt mondták, hogy a port forwarding és egyéb funkciók azért nem működnek mert "bridge" üzemmódban működik (bármit is jelentsen) a kaon az iptv előfizetés miatt. DMZ-be rakott router viszont tökéletes. Kizárólag a no-ip-s dns regisztáció megy a kaonon.
 2. njozsef

  Steam-en lassú a letöltés

  Németország- Berlin szerverrel is gyors lesz. Szerintem ez Steam-es probléma.
 3. njozsef

  Port forwarding

  DMZ-be tett külső routerrel jól működik.
 4. njozsef

  Kaon CG3000 kábelmodem

  Nálam egyérteműen akkor csinálja ezt amikor mac-hez rendelek belső fix ip-t (reserved ip). Ha üresen hagyom akkor jó. Nekem a port forwardinggal van bajom. Aműgy stabilan megy, wifi ok. A router belső tűzfalát hogyan lehet kikapcsolni?
 5. njozsef

  Port forwarding

  Egyértelműen akkor nem lassul le ha nem írok address reservált címeket kellene gy új FW
 6. njozsef

  Port forwarding

  Sok-sok kísérletezgetés után úgy tűnik, hogy ha reserved belső IP-ket állítok be MAC addresshez (ez egy fontos dolog lenne ha nem akarok a klienseken ézzel fix IP-ket állítgatni), akkor belassul egy idő után a webes része is. Az Octoprint 80-as portforwardolással még mindig nem megy, csak a login képernyőig jut el ha külső IP-ről próbálom. Az előző szolgáltatómmal semmi gond nem volt (az is telekom tulajdon (Kalásznet)), de ott saját routerem volt.
 7. njozsef

  Port forwarding

  Kics kiegészítés: SSH-val is kb a 3. próbálkozásra enged be, addig timeouttal kilépked, restart session.... és egyszer csak betalál. ddns-es névvel és IP-vel is ezt csinálja. traceroute is kiáll timeouttal a 81.183.3.140-nél. ha google.com-ot kérdezem, akkor nincs timeout. Mi lehet ez?
 8. njozsef

  Port forwarding

  Sziasztok. Kicsi problémám van a portforwardinggal. Ugyararra a gépre (raspberry 3) a 22-es port jól működik, a 80-as meg nem. Az előző szolgáltatóval jó volt az is, ebbe a routerbe is ugyanert a két portot szeretném. Látott már valaki ilyesmit? Ja, ezen a routeren a "backup" funkció nekem nem működik. 2022-->22 84-->80 (chrome console üzenetek mellékelve) kaon CG3000 a modem/router Köszi a válaszokat.
×
×
 • Új...