nedsanka

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

nedsanka a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Közben a problémám megoldódott. Egy beragadt esim kérelem miatt jelentkezett a hiba. Sikerült egy ügyfélszolgálatossal egyeztetnem, aki nagyon értette a dolgát. Mindent pár perc alatt megoldott. Esetleg olvassa a kommentem, innen is egy nagy köszönet neki! Pacsi!
 2. Ma is hívtam őket és ugyanaz a válasz, a nagy semmi. Fáradjak be egy üzletükbe aztán majd ott megnézik. Találtam prohardver oldalakat, illetve több külföldi oldalt, ahol ugyanez a probléma a samsung készülékekkel. Megoldás sehol sincs. Már tavajról vannak cikkek, a note20ultrával kezdődött ez az egész. Ezt tudom biztos neki sem állok ennek az egésznek.
 3. Üdvözletem! Fizika sim kártyámat szeretném átváltani esimre, samsung s21ultra készülékemben. Mindent utasítást a megadot módon követtem. Mikor be szeretném olvasni a kapott esim QR kódot, akkor következő hibaüzenetet kapom. Sajnos, jelenleg a telekom munkatársai sem tudtak segíteni. Több mint egy órás telefonálgatás alatt nem találtak megoldást. Esetleg valaki találkozott hasonlóval? Borzasztó frusztráló hiba, miközben csak egy gombnyomással el lehetne intézni a váltást elvileg.
 4. Köszönöm a segítséget kedves teherwagon! Az infó így is hasznos. Esedékes új szerződés után tudni fogom, hogy egyszerűen elég az adott időszakra szüneteltetnem.
 5. Már lényegtelen, inkább lemondtam, megszüntettem. Vicces, hogy maguk az ögyfélszolgálatosok sem tudtak egyértelmü választ adni. Egyszerűen nem tudták.
 6. Üdvözletem! Amikor az okosórához tartozó multi simet szüneteltetem a telekom honlapján, akkor a 990ft havidíj is szünetelteve lesz mig újra aktiválom? Esetleg le kell mondanom az órához tartozó multi sim előfizetést, ha pár hónapig nem szeretném használni? Nem találok erre mutató választ sehol a telekom honlapon. Előre is köszönöm a válaszukat!