Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

nedsanka

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

nedsanka eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. nedsanka

  Fizikai sim átváltása esimre

  Közben a problémám megoldódott. Egy beragadt esim kérelem miatt jelentkezett a hiba. Sikerült egy ügyfélszolgálatossal egyeztetnem, aki nagyon értette a dolgát. Mindent pár perc alatt megoldott. Esetleg olvassa a kommentem, innen is egy nagy köszönet neki! Pacsi!
 2. nedsanka

  Fizikai sim átváltása esimre

  Ma is hívtam őket és ugyanaz a válasz, a nagy semmi. Fáradjak be egy üzletükbe aztán majd ott megnézik. Találtam prohardver oldalakat, illetve több külföldi oldalt, ahol ugyanez a probléma a samsung készülékekkel. Megoldás sehol sincs. Már tavajról vannak cikkek, a note20ultrával kezdődött ez az egész. Ezt tudom biztos neki sem állok ennek az egésznek.
 3. Üdvözletem! Fizika sim kártyámat szeretném átváltani esimre, samsung s21ultra készülékemben. Mindent utasítást a megadot módon követtem. Mikor be szeretném olvasni a kapott esim QR kódot, akkor következő hibaüzenetet kapom. Sajnos, jelenleg a telekom munkatársai sem tudtak segíteni. Több mint egy órás telefonálgatás alatt nem találtak megoldást. Esetleg valaki találkozott hasonlóval? Borzasztó frusztráló hiba, miközben csak egy gombnyomással el lehetne intézni a váltást elvileg.
 4. nedsanka

  MultiSIM-kártya

  Köszönöm a segítséget kedves teherwagon! Az infó így is hasznos. Esedékes új szerződés után tudni fogom, hogy egyszerűen elég az adott időszakra szüneteltetnem.
 5. nedsanka

  MultiSIM-kártya

  Már lényegtelen, inkább lemondtam, megszüntettem. Vicces, hogy maguk az ögyfélszolgálatosok sem tudtak egyértelmü választ adni. Egyszerűen nem tudták.
 6. Üdvözletem! Amikor az okosórához tartozó multi simet szüneteltetem a telekom honlapján, akkor a 990ft havidíj is szünetelteve lesz mig újra aktiválom? Esetleg le kell mondanom az órához tartozó multi sim előfizetést, ha pár hónapig nem szeretném használni? Nem találok erre mutató választ sehol a telekom honlapon. Előre is köszönöm a válaszukat!
×
×
 • Új...