ungawa

Tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

ungawa a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Igen, bár nem ajándékba, mert fizettem érte, igaz jelképes összeget. Amikor ONT hiba volt, kértem a szerelőt, hogy cserélje ki olyanra ami már támogatja az 5Ghz-t és a nagyobb wifi sebességet, de azt mondta, hogy nem cserélhetik.
 2. Üdv Van egy DIR-842 B1-es routeretm, telekomos fw-el. Sajnos ezen eszköz is érintett a külső támadások ellen, egy sebezhetőség miatt. Erre a verzióra sem a gyártó, sem a telekom nem adott ki frissítést eddig! Mikorra várható, illetve mit kívánnak tenni ezen veszély ellen? Ha nem adnak ki javítást, cserélik olyan eszközre, mely már frissíthető? Kapás Zoltán
 3. Az a helyzet, hogy az RTL csoportosnál vettem észre én is.  Báár lehet máshol is, de egyszerre 1 csatornát nézek. Viszont amióta a nem felvevős boxot raktam fel, azóta nem látom a kockásodást egyenlőre.
 4. Sziasztok   VDSL 20/5 net + IPTV Családi +HD A problémám ott van, hogy a HD csatornák kockásodnak. Pár pillanatra de elég rendszeresen. Hibajegy nyitva, szerelő adott egy másik STB-ot 6030-as. De már ezzel is. Most kíváncsi vagyok és rátettem a nem felvevős boxot, egyenlőre teszt fázisban. Tudtok olyanról, hogy a felvevős boxoknál ez előfordulhat?
 5. anonymus:"Jogos érveket hoztál fel de fontosnak tartottam meg jegyezni mert nem egy és nem két ember emelte fel a hangját már hogy ő saját boxot tv-t stb akar használni."   Igazad van, gondolkodtam is rajta, de a második TV CRT-s, meglehet oldani persze, hogy saját box 2db, azokat összekötni és az adna jelet a második TV-hez. De ez mind plusz beruházás, egy év alatt sem jönne vissza az ára a UPCD esetén. Akkor meg minek? Nem akarok hosszú időre egy helyre elköteleződni, ki tudja mi lesz még itt.
 6. Köszi, akkor várok még, úgyis csak hónap végén jár le a meglévő netem hűsége.   Egyik TV-n mehetne a kártyás verzió de a másikon nem. Ahhoz is venni kellene egy CI modul, ami szintén kiadás, tehát az most nem alternatíva
 7. Az annak függvénye, hogy mit ajánlanak Sat tv + netre. (és nem hozza a műholdast csomagban) Jelenleg 3300Ft/hó UPCD a direct medium 2 készülékre ami ugye 68 csatorna.  
 8. Jelenleg UPCD van, tehát adott a tányér, kábelezés. Viszont a max elérhető csomag nálam a 20Mbit/s (viszont ennyit nem tud SNR vagy mifene alapján, olyan 15-17 körül) ami a HD adásokhoz, és netezéshez, netán torrentezéshez már kevés, ezért jobb alternatíva a sat tv nálam. Net hűségem meg lejár hónap végén, és megszűnik az altanet, átkerülnénk a vidanethez, ami nekem kicsit sem szimpatikus. Más: abban tudtok segíteni, hogy amikor az Internet rendelést csinálom és nem kérek mellé semmit, az csupasz adsl ár? Tehát Netmánia S 12 hónap hűséggel 5700Ft/hó csupasz konstrukció?
 9. Üdv   Tisztelt Telekomosok!   Miért nem lehet online felületen műholdas tv-t betenni a csomagösszeállításba? Miért nyomatjátok ennyire az IPTV-t, ami elég gázos lehet ott, ahol átlagban 5-10Mbit/s az elérhető maximális net sebesség?