Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

ungawa

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit ungawa posztolt

  1. ungawa

    DIR-842

    Igen, bár nem ajándékba, mert fizettem érte, igaz jelképes összeget. Amikor ONT hiba volt, kértem a szerelőt, hogy cserélje ki olyanra ami már támogatja az 5Ghz-t és a nagyobb wifi sebességet, de azt mondta, hogy nem cserélhetik.
  2. ungawa

    DIR-842

    Üdv Van egy DIR-842 B1-es routeretm, telekomos fw-el. Sajnos ezen eszköz is érintett a külső támadások ellen, egy sebezhetőség miatt. Erre a verzióra sem a gyártó, sem a telekom nem adott ki frissítést eddig! Mikorra várható, illetve mit kívánnak tenni ezen veszély ellen? Ha nem adnak ki javítást, cserélik olyan eszközre, mely már frissíthető? Kapás Zoltán
  3. ungawa

    IPTV

    Az a helyzet, hogy az RTL csoportosnál vettem észre én is.  Báár lehet máshol is, de egyszerre 1 csatornát nézek. Viszont amióta a nem felvevős boxot raktam fel, azóta nem látom a kockásodást egyenlőre.
  4. ungawa

    IPTV

    Sziasztok   VDSL 20/5 net + IPTV Családi +HD A problémám ott van, hogy a HD csatornák kockásodnak. Pár pillanatra de elég rendszeresen. Hibajegy nyitva, szerelő adott egy másik STB-ot 6030-as. De már ezzel is. Most kíváncsi vagyok és rátettem a nem felvevős boxot, egyenlőre teszt fázisban. Tudtok olyanról, hogy a felvevős boxoknál ez előfordulhat?
  5. ungawa

    Műholdas televízió

    anonymus:"Jogos érveket hoztál fel de fontosnak tartottam meg jegyezni mert nem egy és nem két ember emelte fel a hangját már hogy ő saját boxot tv-t stb akar használni."   Igazad van, gondolkodtam is rajta, de a második TV CRT-s, meglehet oldani persze, hogy saját box 2db, azokat összekötni és az adna jelet a második TV-hez. De ez mind plusz beruházás, egy év alatt sem jönne vissza az ára a UPCD esetén. Akkor meg minek? Nem akarok hosszú időre egy helyre elköteleződni, ki tudja mi lesz még itt.
  6. ungawa

    Műholdas televízió

    Köszi, akkor várok még, úgyis csak hónap végén jár le a meglévő netem hűsége.   Egyik TV-n mehetne a kártyás verzió de a másikon nem. Ahhoz is venni kellene egy CI modul, ami szintén kiadás, tehát az most nem alternatíva
  7. ungawa

    Műholdas televízió

    Az annak függvénye, hogy mit ajánlanak Sat tv + netre. (és nem hozza a műholdast csomagban) Jelenleg 3300Ft/hó UPCD a direct medium 2 készülékre ami ugye 68 csatorna.  
  8. ungawa

    Műholdas televízió

    Jelenleg UPCD van, tehát adott a tányér, kábelezés. Viszont a max elérhető csomag nálam a 20Mbit/s (viszont ennyit nem tud SNR vagy mifene alapján, olyan 15-17 körül) ami a HD adásokhoz, és netezéshez, netán torrentezéshez már kevés, ezért jobb alternatíva a sat tv nálam. Net hűségem meg lejár hónap végén, és megszűnik az altanet, átkerülnénk a vidanethez, ami nekem kicsit sem szimpatikus. Más: abban tudtok segíteni, hogy amikor az Internet rendelést csinálom és nem kérek mellé semmit, az csupasz adsl ár? Tehát Netmánia S 12 hónap hűséggel 5700Ft/hó csupasz konstrukció?
  9. ungawa

    Műholdas televízió

    Üdv   Tisztelt Telekomosok!   Miért nem lehet online felületen műholdas tv-t betenni a csomagösszeállításba? Miért nyomatjátok ennyire az IPTV-t, ami elég gázos lehet ott, ahol átlagban 5-10Mbit/s az elérhető maximális net sebesség?
×
×
  • Új...