?d?

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

?d? a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. És miaz a Newtem? Ilyen hálózatról nem tudok, érdekelne, hogy pontosan mit is foglal az magába?!
 2. Nem hiszem, hogy lenne olyan, amikor falun vagy vidéken 2Gigabitről beszélnénk a Telekom esetében, hisz ha Budapest XIV.-kerületében a Telekom csak 192Kbit/64Kbit ADSL szolgáltatást tud nyújtani egy 17 éve kiépített vezetékes hálózatán akkor a vidék mire számíthat?! A hosszútávú fejlesztési megállapodást, pontosan azért kötötték a Telekommal, hogy fejlessze a hálózatát és a szolgáltatások minőségét, valamint hozzáférhetőségét, cserébe bizonyos kezvezményekért, és minden a mi álltalunk befizetett adókból valósulna meg. Akkor ezzel az erővel, az emberek összeállnának és saját maguk fejlesztenék az ilyen ADSL hálózatokat, akkor annak több haszna lenne.
 3. Az egységesítés után, már gyakorlatilag semmit sem kell fejleszteni, mert a VDSL és az Optikai hálózat is ugyanazt adja a garantált mutatók szerint, mint az ADSL és a Kábel hálózatok.
 4. Azzal a célzattal készűlt a program, hogy a T 3G és a T 4G hálózat használatát ellehetetlenítse. Mint a tények is alátámasszák, sikeresen. Következő lépés a Kábel, az xDSL, majd az Optikai hálózatok működésére terjed ki, természetesen csak és kizárólag a T hálózatát érintve. A pánikbetegségre ajánlom az ANAFRANIL és a FRONTIN tabletták rendszeres szedését, ami megszünteti a szorongásos és depressziós tüneteket.