Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

kissmarc.att

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit kissmarc.att posztolt

  1. kissmarc.att

    Saját router, 5 GHz hiba

    Igen, az az érdekes, hogy a vezetékkel kapcsolódó eszközök tökéletesen működnek, valamint a 2,4 GHz-es hálózat is működik, viszont az 5 GHz-en gyakran ledob, a YouTube bufferel, vagy előjön az előbb említett ERR NAME NOT RESOLVED hiba.
  2. kissmarc.att

    Saját router, 5 GHz hiba

    Sajnos már sokszor próbáltam resetelni mindent, de nem oldotta meg a problémát.
  3. kissmarc.att

    Saját router, 5 GHz hiba

    Megpróbáltam (MU-MIMO és OFDMA kikapcsolva) de sajnos nem oldódott meg a hiba. A probléma esetén, ha épp nincs net, de megnyitok egy weboldalt, azt a hibaüzenetet kapom (a Chromeban), hogy ERR_NAME_NOT_RESOLVED. Ez valami DNS problémára utal, nem?
  4. kissmarc.att

    Saját router, 5 GHz hiba

    Szia! Köszi a gyors választ. Az eszközök 5-6 méteren belül / 1 fal távolságban vannak, és nem sűrű az 5 GHz-es sáv, de azért a biztonság kedvéért csekkoltam és egy üres channelre raktam, de ez sem oldotta meg a problémát. A MU-MIMO feature vagy az OFDMA csinálhat ilyet? Azt nem tudom megérteni, hogy miért csak az 5 GHz bénázik. Ugyanez a router (AX 10) más hálózaton tökéletesen működik. Az új AX 50 szintén ezt a hibát gyakorolja...
  5. Sziasztok! Régóta nem sikerül megoldanom a saját routerem 5 GHz-es sávjának problémáját. Főleg iOS eszközökön érezhető a hiba, de androidos telefonon is tapasztaltam már. A 2.4 GHz-es sáv tökéletesen működik, de az 5 GHz néha ledob, iOS-en a wifi kapcsolat látszólag megmarad, de nem tölt be semmi, Youtube vagy Netflix nézése közben akad, aztán egy idő múlva észhez tér. A hiba egy TP-Link Archer AX10-es és egy AX50-es routerrel is jelen van, ezért gyanítom, hogy nem a készülékkel van a baj. A telekomtól gigabites előfizetésemhez (koax) egy Sagemcom F@st 3890 V3-as HGW-t kaptam, ez jelenleg bridge üzemmódban működik, ennek a LAN portja van összekötve a router WAN portjával, ami router módban üzemel (AP módban is ugyanez volt a probléma, ezért lett átkapcsolva bridge módra). A router LAN portjaira csatlakoztatott számítógépek gond nélkül üzemelnek, ugyanígy tökéletesen működik a 2,4 GHz-es sáv is. IPTV nincs, Dynamic IP-re van beállítva a router, a DHCP Server be van kapcsolva (192.168.0.100-192.168.0.249), a Dynamic DNS-nél a TP-Link van bekapcsolva. A vezeték nélküli beállításokkal is játszottam már (dedikált channel, transmit power közepes, WPA2-PSK AES, különböző SSID-k, de "Smart Connect" módban sem jó...). Próbáltam az iOS készülékek esetében a "Privát cím" kikapcsolását, manuálisan a Google DNS-szerverét konfigurálni, de ez sem oldotta meg a problémát. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mit tehetnék? Előre is köszi!
  6. Szia! Hasonló gonddal küzdök én is. Az 5GHz valamiért ledob, akad, és ez főleg youtube közben, iOS eszközökön észlelhető. Sikerült azóta megoldást találni a problémára?
×
×
  • Új...