Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

anett85

Tag
  • Tartalmak

    13
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

anett85 eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  1. anett85

    Műholdas televízió

    Sziasztok! Ma cseréltek nálunk beltéri egységet, mert a régi ADB tönkrement. Egy Kaonmedia CO1600 jött helyette. Amikor csatonát váltok, nem mutatja az aktuális műsort, mindig nyomkodni kell az info gombot. Be lehet állítani valahogy, hogy mutassa?
  2. Sziasztok! A leendő fejlesztésekről lehet valamilyen infomációt tudni? Lassan egy éve, hogy itt volt egy telekomos tervező az utcánkban, és azt mondta, az optikai hálózatot tervezi. Azóta csend van. Jelenleg ADSL van, itt kemény 6 Mbit fér ki a csövön. (Debrecen-Józsa, Zsindely utca vége/Szólátmonostori utca)
  3. Sziasztok! Korábban már írtam itt arról, hogy mi lemaradtunk a térképről. Jeleztem a Telekomnak, hogy legyenek szívesek intézkedni, mert így valőszínűleg kimaradunk a fejlesztésből, főleg, hogy a település nagy részén ott a 3 betűs, amelyik tud 30 Mbit-et szolgáltatni. A válaszuk kicsit szebb szavakba burkolva az volt, hogy felejtsem el, és nem lesz semmilyen fejlesztés sem most, sem máskor. Ezt megtehetik? Ez az országos fejlesztés nem arról szól, hogy minden elmaradt részt fejlesszenek? A dolog azért is nagyon bosszzantó, mert a településen a többi új építésű rész, ahol szintén nincs normális internet, sárgával van jelölve, csak pont ez a pár darab ház maradt le.
  4. anett85

    Gyorsító opció

    Nálam is minden ok, leszámítva az első pár napot. A 10GB korlátot ritkán érjük el, de a mai forgalom még csak 400MB volt, amikor elindítottam egy torrentet, ekkor azonnal életbe lépett a korlátozás. Már egy pár napja is gyanakodtam erre, de most meg is néztem speedtest-tel. Más nem tapasztalt ilyet? Június 1 előtt ilyen nem volt...
  5. anett85

    Gyorsító opció

    Nekem is ezt csinálta, meg csinálja is néha, ha áramszünet van, vagy ha újraindul. Ilyenkor 5-10 percre teljesen áramtalanítom, és utána helyreáll.
  6. anett85

    Gyorsító opció

    Én is újraindítottam, nekem is jó. A jelerősség nincs azért a helyzet magaslatán, 38-at ír. Eddig úgy tűnik, nekem, hogy ez a gyorsító opció ilyen hol volt, hol nem volt elven működik, majd meglátjuk hosszú távon mi lesz. Sajnos nincs más megoldás jelenleg. 1 hétig van még másik T betűs szolgáltatónál korlátlan mobilnet, aztán vége a jó világnak.
  7. anett85

    Gyorsító opció

    Hát azért szerintem kicsit sok az az 1-2 óra, mire helyreáll, de mindegy is, ez van. Jelenleg nálam sem jó, pedig a mai forgalmam 1,5 Gb összesen, és a tegnapi sem kellene, hogy sok legyen, mondjuk tegnap ment a TV GO sokat. A logban most ezt látom: LTE network error <407>. Nem gondoltam, hogy ennyire, hogy is mondjam, hulladék ez a szolgáltatás.
  8. anett85

    Gyorsító opció

    Sziasztok! Péntek óta van gyorsító opciónk, és egy érdekes dolgot vettem észre. Áramszünet után pár óráig csak ADSL van, mint pl. jelenleg. A kapcsolat magától helyreáll. Ez a megszokott működés vagy valami beállítás nem jó? Ilyenkor a HGW-ben a Bonding tunnelnél mindenhol down van, a Bonding informationnél Bonding mode: NonTunnel, error message: NoHybridAccessSupportforPPPAccessData.
  9. @kisapa63 Ha valamelyik korlátos az, akkor az nem játszik. Egyébként kérlek küldd el, mert hosszú távú normális megoldásra szükségem van. Most még itt egy korlátlan mobilnet, 4e ft alatt a havidíj, de májustól szolgáltatót vált a flotta, és az új szolgáltatónknak, a Telekomnak nincs normális ajánlata helyette.
  10. @Caligin, @btz Köszönöm a válaszokat. Megnéztem a linkelt térképet, sajnos nincs is jelölve a mi telkünk. A Zsindely végén még el kell kanyarodni balra, van még ott 5 ház, de a másik szolgáltató csak a sarokig van. Minden évben próbálkozok velük, de nem hajlandóak tovább jönni, mert nem éri meg nekik. Mikrohullámú céget is kihívtam, de ők is azt mondták, hogy itt sajnos nem tudnak netet adni. (És egyébként is 15-ös a legnagyobb csomagjuk). Eddig korlátlan mobilnetet használtunk, ez sajna megszűnik szolgáltató váltás miatt. Tegnap kötötték a gyorsító opciót, ez lassabb, mint a másik szolgáltató mobilnete. A térképet átbogarászva egyébként sok új építésű rész nincs jelölve. Akkor akik nem 30 éves házakat vásárolnak, azok hosszú távon is érjék be gagyi nettel...remek. És ha jól értelmezem, akkor nincs lehetőség arra, hogy az én jelzesem alapján korrigálják itt a dolgokat...
  11. Sziasztok! Meg lehet nézni valahol, hogy hol és milyen fejlesztés várható? Itt jelenleg csak Netmánia S van, harombetűs 100 méterre. (Debrecen-Józsa, Zsindely utca).
  12. Ha van rá lehetőség, én azt szeretném megtudni, hogy Debrecen-Józsán lesz-e a közeljövőben fejlesztés. Az ügyfélszolgálatnak lassan egy hónapja írtam, de nem kaptam még választ. Sajnos az 5 MBit egyre kevesebbnek tűnik. :)
  13. Hmm, én örömömben sírva futkároznék az utcában, ha lehetne 30-as csomagot kérni, de még valószínűleg azt is megkönnyezném, ha 5/1 helyett mondjuk 10/2 lenne. :D
×
×
  • Új...