Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

BigWinnie

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

BigWinnie eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. BigWinnie

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Múltkor írtam, hogy éjszaka arra keltem, hogy villog pár LED a modemen. Aznap délután, melóból hazaérve már rendben volt a cucc, és minden működött. 10-es sw van fent, ha jól emlékszem. Nekem mondjuk előtte sem volt különösebben problémám, és most sincs. Lehet, hogy nem használom ki annyira, mint mások, ill. nincsenek olyan beállításaim, de nálam flottul működik minden, IPTV, 250-es net. 2 router van a HGW mögött AP módban, az egyik a wifit szórja, a másikról egy IPTV megy+media player. HGW osztja az IP-ket. PC közvetlenül a HGW-re van kötve, a Win-en belül statikus IP-t adtam neki. Szóval én egyelőre elégedett vagyok ezzel a modemmel, pedig a Cisco után féltem kicsit a korábbi tapasztalatokból (D-Link és Technicolor) kiindulva.
  2. BigWinnie

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Láma kérdés de azt honnan lehet tudni hogy fent van a teszt fw? A szoftver verziónál nekem meg a 10es van. Vagy az más? Viszont volna itt még valami. Most hajnalban felkelvén észrevettem, hogy alulrol a 2. És 3. LED folyamatosan villog (szabályosan, nem össze vissza). Ez normális? Emlékeim szerint ezek nem szoktak villogni. Az internet szolgáltatás és az RF DF visszajelző LED-ekrol van szó. A TV és a net működik.
  3. BigWinnie

    Digitális Kábel TV

    Na megrendeltem egy AMIKO HD 8140 T2/C boxot, remélem beválik.
  4. BigWinnie

    Digitális Kábel TV

    És milyen boxot használsz, ha megkérdezhetem?
  5. BigWinnie

    Digitális Kábel TV

    Ezek szerint még az sem biztos, hogy saját boxot lehet használni!?
  6. BigWinnie

    Digitális Kábel TV

    Most én vagyok ennyire gyökér, de sehol nem találtam új üzenet lehetőséget, csak a Válasz gombot (szóval sorry előre is, nem válasz akar lenni, hanem új üzenet). Egy kis segítség kellene nekem. IPTV-m van, de az egyik TV-n simán analóg kábelt használok, ami át fog állni ugye kódolatlan digitálisra. Azt szeretném megkérdezni, hogy ehhez milyen DVB-C vevőt ajánlotok, mert sajna a TV-ben nincsen. Sokat keresgéltem, és igazából ami szimpatikus, a Synaps CHD-3100M CX, ill. az AMIKO Mini T2/C. Nem kell semmi sallang, felvétel opció, wifi stb. Csak HDMI csatlakozó, magyar menü, meg HD opció. Habár itt lentebb olvasgatva a hozzászólásokat, úgy látom, HD-nak a kódolatlan digitálisnál nem sok jelentősége van, mert nem tényleges HD-ban jön!? Amiket még esetleg nézegettem: Opticum C200, Thomson THC300, Amiko Mini HD (ezt nem tudom, hogy ugyanaz-e, mint a Mini T2/C). Azt sem tudom, ezek működnek-e Telekommal, mert mindenhol csak a Digit írják leírásokban.
×
×
  • Új...