Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

alexia

Tag
 • Tartalmak

  16
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit alexia posztolt

 1. alexia

  IPV6

  A router PPPoE-kapcsolatot használ, de mindegy is, mert nem lehet változtatni ratja.
 2. alexia

  IPV6

  Más is tapasztalja, hogy az IPv6-kapcsolatot használó weboldalak gyakran egyszerűen befagynak, és végül időtúllépéshez vezet? Én például 1fichier.com-nál tapasztalom ezt, kb. az esetek 50%-ában sikeresen betölt, máskor viszont nem. YouTube-nál is észrevehető, bár ott a böngészőben gyorsan átvált IPv4-re, miután az IPv6-kapcsolat nem sikerül, de youtube-dl a --force-ipv4 kapcsoló nélkül simán csak megakad az információ lekérése után, el se kezdi a letöltést. Azt olvastam, hogy az MTU-val lehet a gond, viszont Huawei HG8245H-n zárolva van ez az opció, nem lehet módosítani (1492-n van). Windowsban próbáltam állítani 1280 és 1500 közötti értékeket IPv6 MTU-ra, de nem változtatott semmit.
 3. alexia

  IPV6

  Az lehet, hogy alapból benne van a MAC az IPv6 címben, de pont azért vezették be az IPv6 Privacy Extensions-t, mert rájöttek, hogy nem lesz jó a MAC az IP-ben. Windows is alapból ezt használja, van egy statikus (mármint addig amíg a router újra nem indul, mivel akkor a Telekom új prefixet ad) IPv6 cím, amivel el lehet érni a szolgáltatásokat, illetve egy “privacy” cím, amit a weboldalak kapnak meg, mikor csatlakozol hozzájuk, és kb. naponta vagy pár óránként változik.
 4. alexia

  MoziKlub nem működik a beltérin

  @Kalimera Igen, kiadja a részek listáját, de ahogy mellékelt képen látható, az epizódoknál sincs lejátszás opció. Próbáltam más filmmel és sorozattal is, mobilon megy de a beltérin nem.
 5. alexia

  MoziKlub nem működik a beltérin

  Kb. 2 órája fizettem elõ a MoziKlub-ra. Az Android alkalmazásban gond nélkül tudom nézni a filmeket és sorozatokat, viszont a Cisco ISB2231 IPTV beltérin nem látok lejátszás opciót, csak "Böngészés" és "Kedvenc". Ha a böngészést választom, egyszerűen visszadob a MoziKlub főoldalára. Újraindítottam a beltérit a menüben a "Rendszer újraindítása" opcióval, de ez sem segített.
 6. alexia

  IPTV

  A menüben az Újraindítás opció megoldotta a gondot. Egyébként előtte is 1920x1080 / 50i-ként érzékelte a tv, és a verzió is ugyanez maradt: Kliens szoftver verzió: 2.4.29715.26063 (RELEASE) Operációs rendszer / Verzió: WinCE / 5.0.1400 Bootstrap ROM verzió: 2.8027 Set-top-box modell: TATUNG STB-3112 Nyiss új témát, itt másról volt szó.
 7. alexia

  IPTV

  Olvasd el még egyszer rendesen, amit írtam. Mondom, a menürendszer is pixeles, és csak a beltérivel van a baj, máshol kristálytiszta a tv-n a kép. Egyébként RTL Klub HD (1080i), de mondom, nem ott van a baj.
 8. alexia

  IPTV

  Most vettem észre, hogy az egyik tévénken (55” Samsung Smart TV) rossz (pixeles) a képminőség, pedig HDMI kábellel van csatlakoztatva a Tatung beltéri és 1080i-re van állítva a képminőség. Ha 720p-re állítom, akkor még sokkal rosszabb. Annál lejjebb már nem mentem. Maga a menürendszer is pixeles, tehát nem a csatornákkal van a baj. A tv menüje és a beltérin kívüli egyéb lejátszás (USB, DLNA) esetén kristálytiszta a kép, tehát nem azzal van a baj.
 9. alexia

  IPV6

  Huawei EchoLite HG8245H-m van, hogy lehet beállítani az IPv6-ot? Vagy majd automatikusan jön, ha úgy döntenek, hogy aktiválják?
 10. Látom, hogy néhány helyen angolok az üzenetek a fórumban. Ha nincs elég fordító, én szívesen besegítek.
 11. alexia

  IPTV

  Igen, ezt láttam, de van olyan opció is, hogy adott felvételeket megtartson, amíg én kézzel le nem törlöm.
 12. alexia

  IPTV

  Azt szeretném kérdezni, hogy mekkora merevlemez van a Cisco ISB2231 felvevős IPTV beltériben, mert sehol nem látom kiírva, az ISB2000 használati útmutató sem írja. Jó lenne, ha ki lenne írva, hogy mennyi hely van és mennyire van tele, mint a műholdas tv-nél volt. És kb. mekkora helyet foglalnak a felvett műsorok a hossz függvényében? (főleg SD, néha HD)
 13. alexia

  IPTV

  Megnéztem, a másik nem felvevős beltérin működött. Amelyiken nem működött, áramtalanítottam és megjavult.
 14. Még nem lett javítva a hiba? Engem elég gyorsan kidob a fórum, hiába van bepipálva az „Emlékezz rám” pár percen belül kidob. Már a 2 óra is jobb lenne, de „Emlékezz rám” opcióhoz az is elég kevés. A legtöbb oldalon ilyenkor legalább 30 napig megjegyez az oldal.
 15. alexia

  IPTV

  Nemrég megérkezett hozzánk az optikai szálas hálózat, és a gigabites internet mellett a Sat TV-t IPTV-re cserélték. Eleinte 3 db nem felvevős Tatung beltérit kaptunk, majd kértünk felvevőset, az egyik le lett cserélve. A felvevős Cisco beltéri normálisan működik, de elvileg ha az be van kötve, a hálózatban lévő nem felvevős beltériken is vissza lehetne nézni (és beállítani) felvételeket, de ott továbbra is csak azt írja ki, hogy „Felvétel kikapcsolva”. Mindhárom beltéri közvetlenül a kapott Huawei modem/router kombóhoz van kapcsolva Ethernet/UTP kábellel.
 16. alexia

  Műholdas televízió

  Sagem PVR set-top boxom van, és már néhány hete gyakran megakad az adás, ilyenkor a „Helyezze be a kártyát” felirat jelenik meg egy pillanatra. Többször is próbáltam kivenni és visszatenni a kártyát, és áramtalanítani a kapcsolóval. Korábban a pár perces áramtalanítás néhány hétre megoldotta a gondot, de most ez sem segít. Néha pár percig jó, de aztán megint kezdi.
×
×
 • Új...