Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6075

Tag
  • Tartalmak

    12
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag6075 posztolt

  1. Törölt_tag6075

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Pillanatnyilag, ami talán még jobban zavar, az az, hogy miért nem látják egymást a gépek, ráadásul néha meg mégis.
  2. Törölt_tag6075

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Köszi. Ha csak a szerverfunkciót nézem, vsz egyszerűbb lenne, de másra is használatban van a gép. Hamarosan szétválnak a funkciók, akkor könnyen változhat a helyzet.
  3. Törölt_tag6075

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    egy öregecske PC...de mondjuk 2 hónappal ezelőttig csak néha kellett újraindítgatni, mostanában lett zavaró a sok restart Az UPNP mellé más nem kell?
  4. Törölt_tag6075

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Köszi. Az újraindítgatás úgy értendő, hogy fut a szerver, de szinte minden családi filmnézés úgy kezdődik, hogy leállítjuk és újraindítjuk, mert nem látja az "okostv" és az néha segít, néha csak a HGW restart, néha az se. A port forward az nem működik az UPNP-vel? Mert az be van kapcsolva, bemegyek az adminba, hogy engedélyezzem a portot, de benne van a listában, szóval nem tudom "jobban megengedni"...vagy félreértek valamit? Ezt a scriptelt indítást még megnézem, bár windowson az ilyesmi nem mindig "trivi"
  5. Törölt_tag6075

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok, érdekes, mostanában tűnt fel nekem is, hogy mióta a Cisco-t lecserélték a Sagem-ra, azóta a gépeim közötti viszony elég fura. Az admin felületen látom az összes eszközt, de a PC-k nem látják egymást, illetve előfordul, hogy látják, aztán 10 perc múlva megint nem. A plex servert is állandóan újra kell indítgatni, hogy a TV lássa. Ugyanez a konfig a cisco-val, előtte pedig egy linksys-sel, ami az ADSL modemre volt kötve gond nélkül működött. Ez hogy lehet? MErre keressem az okát?
  6. Törölt_tag6075

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Köszi! Próbáltam, az egyik gépen most is az van beállítva, de sajna ugyanúgy krahácsolt a net, főleg induláskor (pl. a Dropbox nem is sikerült csatlakozzon).
  7. Törölt_tag6075

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok! Mit gondoltok, hol lehet a hiba? Kb 3 hete kaptam egy SMS-t a telekomtól, hogy a hálózati hibát tapasztalhatok, aztán egy másikat, hogy kijavították (én nem jelentettem be ilyet) és azóta nagyon szerencsétlen lett a hálózatom működése, ha megpróbálok megnyitni egy weboldalt, általában elsőre-másodikra hibaüzenetet kapok, hogy nincs internet, aztán pár enterre (de olyan is van, hogy magától) betöltődik az oldal. Ez mondjuk sima netezésnél nem olyan zavaró (bár korrekt működésnek sem mondható) de sok program le is dobja az aktuális láncot azzal, hogy "nincs net". Amit megfigyeltem, a hiba DNS-re hivatkozik ( DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET ) és ilyenkor, ha ránézek, hogy ping <dns_cime> az értelmes indőket ad vissza, de nslookup-pal mindenre timeout a válasz. Tud valaki ötletet adni, hogy tudnám kideríteni, mivel van a gond, a hálózattal, a Sagemmel, vagy az én gépeimmel? Mert láthatólag a hálózati kapcsolat működik (ping), de használni DNS nélkül képtelenség, lényegében nem működik. Köszi
  8. Törölt_tag6075

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Ok, modem, ok, nem lehet átírni, csak kicsit zavaró, hogy nincs kitöltve, szerencse, hogy megkerülhető. Köszönöm, legalább nem hiszem, hogy csak én nem tudom írni.
  9. Törölt_tag6075

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Ám ezen nem látni, hogy nem írható A forrásban ott van a mezőnél, hogy readonly="readonly" Ervin
  10. Törölt_tag6075

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Igen, ezen a képernyőn a "Rendszergazda felhasználó név" nem írható... A nagy megoldáskeresésben sikerült viszont a név nélküli usernek jelszót beállítani, ami miatt az azonosítást sem tudtam kikapcsolni. (Akkor is kérte a jelszót, 2x, amikor nem látszott) Ettől sikerült megszabadulni, és működik. De továbbra is furcsa, hogy a név nem írható.
  11. Törölt_tag6075

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Hello, A NAS csatlakozáskor user/passwordöt kér, de a beállítóban nem lehet megadni a usernevet, le van tiltva, ez szándékos? Hogy lehet ezt használni? Előre is köszi Ervin
  12. Törölt_tag6075

    IPTV

    Kábeles internetem és IPTV-m van, Cisco modem/router és Cisco STB van rákötve, IP telefonnal. Ha a PS4-et wifivel kötöm a hálózatba, és a PS4 be van kapcsolva, a TV rendszeresen megakad és a telefon is ki-ki hagy 1-1 másodpercre a beszélgetés alatt nagyjából percenként. Ha a PS4 ki van kapcsolva (Rest mode), akkor a hiba nem jelentkezik. Amíg a PS4 vezetékkel volt a hálózatba kötve, ez a hiba nem jelentkezett. Találkozott már ilyesmivel valaki? Minden info jól jön..
×
×
  • Új...