Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Tom70

Tag
  • Tartalmak

    15
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Tom70 eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

  1. Tom70

    TV GO

    Lehet, hogy nem fogalmaztam egyértelműen. Gond nélkül használtam a tvgo-t rootolt készüléken. Csak nem supersu-val volt rootolva, hanem magisk-el. Nem kellett unroot a tvgo használatához.
  2. Tom70

    TV GO

    Hogyne lehetne elrejteni a rootot. Legalábbis nekem tavaly év végén még működött a Magisk + Safetynet páros. A banki alkalmazások is gond nélkül futottak. Tudnám ki az a ...., aki szerint bárki is azért rootol, hogy a tv műsorokat így szerezze meg.
  3. Tom70

    TV GO

    Az nagyjából semmit jelent, hogy nincs benne a listában. Jelenleg több olyan készüléken használom, ami nincs a listában. Az a lista csak arra jó, hogy tudjanak rá hivatkozni, ha nem megy a program, egy - a listán nem szereplő - készüléken. Az is érdekes, hogy hasonló programoknál nincsenek ilyen listák és megkötések (minimális android verziót kötik csak ki), mint a tvgo esetén és mégis hibátlanul működnek.
  4. Tom70

    TV GO

    Ha rootolt a telefon, akkor azért nem megy (ez szokott az egyik fő probléma lenni). Bár ilyenkor egy hibaüzenetet ír ki (nálam [-2113929208, 47]). Ráadásul kínai készülékeket, hajlamos automatikusan rootoltnak tekinteni a program, akkor is ha nem az (Wayteq tabbal tapasztaltam). Xiaomi Redmi 2-m van és csak akkor megy a TVgo, ha kikapcsolom a root jogot.
  5. Tom70

    Új IPTV felület

    Sziasztok! Az új felület megjelenésével megjelent egy új hiba is. 3 box van (optika, 1SD és 2HD stream és felvétel opció). A hiba, hogy ha mindegyik tv megy , akkor csatornaváltáskor időnként megjelenik az alábbi üzenet: "A műsor megszakadt. Vagy 2 felvétel van folyamatban, vagy egy másik set-top boxon más csatornát néznek" és egy "folytatás" gomb. Az üzenet soha nem azon a készüléken jelenik meg, ahol éppen csatornát váltunk. Felvétel ilyenkor nincs folyamatban, adott esetben mindhárom tv-n sd adás megy stb. "ok" gombot megnyomva lehet tovább nézni az adást. Néha 1-2 napig nem jelentkezik a hiba, de volt olyan nap, amikor 13 ilyen alkalmat számolt össze a család. Már háromszor jelentettem hibára, mindannyiszor újraindították a boxokat (hiába mondtam, hogy ez már többször megtörtént) , persze eredmény semmi. Ügyfélszolgálaton úgy csinálnak, mintha erről még nem is hallottak volna, pedig a neten több helyen is panaszkodnak ilyen problémára és mindenkinél az új felület megjelenése óta áll fenn a probléma. Remélem a T csak az ügyfelek felé teszi az értetlent és azért dolgoznak a problémán, mert nagyon idegesítő hiba.
  6. Tom70

    TV GO

    Nálam ez a minőségbiztosítási szöveg soha nem jelent meg. Most megnéztem a megint a telefonomon (amin azóta visszaállítottam a root jogot) és ez a pontos szöveg: "Hiba történt a lejátszás során! Kérjük, próbáld újra betölteni a filmet! [-2113929208,0]" Root visszavonása után ismét nincs hibaüzenet és működik a program.
  7. Tom70

    TV GO

    Nekem három készüléken is (Xperia Ray, Xiaomi Redmi 2 Pro, Wayteq tab700) esetén is hibakódot dobott a root miatt (az általad írt szöveggel soha nem találkoztam). Root visszavonása után mindhárom készüléken futott a TVgo tehát biztos amiatt hisztizett. Illetve bónuszként a Wayteq tab típusát át kellet írnom Sony Tablet S-re vagy valamelyik T által tesztelt őskövületre, hogy működésre bírjam ezt a "csodálatos" programot.
  8. Tom70

    TV GO

    Ismét rákérdeztem a rootolt témára a Telekomnál. Megjött a sablon szöveg: "Tartalomvédelmi okok miatt nem engedélyezett a rootolt készülék használata. Szoftveresen tiltanunk kell minden olyan megoldást, amivel a képernyőkép rögzíthetővé válik, mivel a tartalomszolgáltatók felé ilyen kötelezettségünk van." Érdekes, hogy csak a Telekomnak van ilyen kötelezettsége, a többi hasonló alkalmazás készítőjének nincs. Ha ezt elhinném, akkor is meg lehetne oldani, hogy ha az adott előfizetéshez tatozik felvételi opció, akkor az alkalmazás hagyja figyelmen kívül a rootot. Azért is érdekes ez az indoklás, mert ha akarom, akkor rögzítem pc-n vagy a tv-ből és nem a telefonon fogok ilyesmivel szerencsétlenkedni. Ezek után feladom, hogy számomra is elfogadható választ kapjak erre a kérdésre.
  9. Tom70

    TV GO

    Azért bosszant csak a dolog, mert akkor akartam először használni, amikor éppen kórházban voltam és rootolt telefon volt nálam és emiatt akkor nem volt használható a tvgo (akkori telefonon bonyolultabb volt újra rootolni, mint a mostanin). Egy darabig az xposed + rootcloak modul megoldotta, de újabban az sem működik. Azért dühítő, mert fizetek 3 set top boxot, felvételi opciót és akkor a nyomorult korlátozásuk miatt trükközni kell, ha a tvgo-t akarom használni. Pedig szerintem nincs ember, aki a tvgo miatt rootolná tabletjét, hogy majd onnan vegyen fel műsorokat. Legalább korrekt módon megindokolnák, de csak a mellébeszélés megy.
  10. Tom70

    TV GO

    Annál azért jobban körbejártam a témát, hogy ezeket a válaszokat el tudnám fogadni. Ha ez lenne az ok, akkor rootolatlan készüléken sem menne. Ha a tartalomszolgáltatók miatt lenne (úgymond "tartalomvédelmi okokból"), akkor nem menne más hasonló program sem. A My***** TV agy a MindigTV app készítőit miért nem zavarja, ha rootolt készüléken akarod használni a programjukat? Mindkettőt próbáltam és gond nélkül futnak rootolt készüléken. Náluk nem hisztiznek a tartalomszolgáltatók?
  11. Tom70

    TV GO

    Tudom, hogy nem csak a listán szereplő készülékekkel működik. Csak azért írtam, mert a facebookon közölte egy T-s, hogy rootolt eszközön is működi és egyébként nézzem meg a kompatibilis készülékek listáját. Jelenleg egy Wayteq tabon használom (amit átírtam Sony Tablet S-re) és egy Xiaomi Redmi 2Pro-n. Utóbbin indítok egy unrootot a tvgo indítása előtt, amikor meg nincs szükségem a tvgo-ra, akkor két kattintás és újra van root. Legújabb, hogy az immmr használók is panaszkodnak a roottal kapcsolatos tiltásra. Úgy látszik, hogy a telekomnak ez a fétise. :-) Emlékszem, hogy például az androidos hivatalos NFL appban is bevezettek tiltást rootolt cuccokra még 2-3 éve, de bennük volt annyi, - látva a felháborodást- hogy, visszavonták a korlátozást. A telekom meg ragaszkodik ehhez elképzeléshez, amit ráadásul tisztességesen meg sem tudnak indokolni.
  12. Tom70

    TV GO

    Arra továbbra sincs korrekt válasz (ami nem mellébeszélés), hogy miért van tiltva a tvgo rootolt eszközön? A play szerint tiltva van. A facebookon azt írták a kérdésemre, hogy nincs ilyen korlátozás. Ez utóbbi nem igaz, mert kipróbáltam egy - a kompatibilis eszközök listáján szereplő - múzeumi Xperia Rayjel és működött. Root után már nem volt hajlandó elindulni. Unroot után ismét ment. A kompatibilitási listán múzeumba való készülékek vannak. A tartalomvédelmi hivatkozás úgy ahogy van nevetséges (legalábbis nem jogszabályi akadálya van). Más, hasonló (magyar) programok futnak rootolt készüléken. Arról nem beszélve, hogy ha rögzíteni akarom a tartalmat, akkor megteszem pc-n, tv-ről, stb.
  13. Tom70

    TV GO

    Azt elfelejtettem írni, hogy a Firefoxból a 32 bites verziót kell telepíteni. Mert ugyebár a TVGo csak a 64 bitet, a Chrome-ot és a mai androidos eszközök nagy részét nem támogatja :-)
  14. Tom70

    TV GO

    Android emulátorral nincs tapasztalatom, de nálam nincs gond a lejátszással Firefox alatt. Windows 8.1 64 bit-es rendszeren használom, Firefox 47.0.1-es verzióval. Korábban Win 7 64 biten sem volt gond.
  15. Tom70

    TV GO

    Sziasztok! Arra továbbra sincs magyarázat, hogy a szlogennel ellentétben miért nem működik a lejátszás egy rakás androidos készüléken? A MyTv (*****) app hibátlanul működik (és megjegyzem jobb minőségben), az összes androidos eszközömön, míg a TVGo-t egy kivételével (egy régi Sony Xperia Ray) csak úgy tudom működésre bírni, hogy rootolni kell, majd build.prop módosítás (eszköz átnevezés a kevés támogatott egyikére) és unroot után már működik a program. Nem az a válasz érdekel, hogy az adott tablet/telefon nincs a támogatott eszközök listáján, mert az a a lista egy vicc. Inkább az, hogy x év után, miért csak pár (gondolom a T által forgalmazott) eszköz szerepel a listán, miközben más hasomló programokat gond nélkül lehet használni? Így finoman szólva is "csúsztatás" a szlogen. A facebookon is rákérdeztem, de persze semmi reakció. Az az érzése az embernek, hogy kiadtak egy programot, csak mert a konkurenciának is van, de a programozói tudás már nincs meg mellé.
×
×
  • Új...