kisapa63

Tag
 • Tartalmak

  13
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

kisapa63 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Köszönöm kipróbáltam és működik.
 2. Sziasztok! Van az előfizetésemhez egy duonet kártyám amit jelenleg a laptopban használok de át szeretném rakni egy másik eszközbe. A kérdésem az lenne, hogy van-e saját telefonszáma a kártyának és azt honnan lehet megtudni? Ha kiderült lehet-e sms-t küldeni a kártyára? Válasz sms nem szükséges.
 3. Sajnos teljesen véletlenszerű, hogy kinél fordul elő. Újraindítás már megvolt már csak azért is mert közben az op rendszer is frissült. A linken azt olvastam, hogy csak akkor ingyenes a csere ha a kártya megsérült. Attól tartok az nem bizonyítható, hogy milyen anomáliákkal működik. Persze az sem biztos, hogy a kártya hibája.
 4. Sziasztok! Mostanában elég gyakran előfordul, hogy amikor hívok valakit egy ideig csönd van a telefonban és csak utána hallom a kicsengést. Az is előfordult már, hogy elindul a számláló mintha aktív lenne a kapcsolat de én nem hallok semmit a hívott fél viszont igen. Érdekes módon ha utána visszahívom a legtöbb esetben már minden rendben van. Valahol olvastam, hogy ez sim kártya hiba is lehet. Lehetséges emiatt kicseréltetni a kártyát?
 5. Nem a hgw-t akarom elérni hanem a mögötte lévő videó rögzítőt. Az érdekes az, amikor kb két hete beüzemeltem még működött. Az internet most is megvan mert a kínai server azt mutatja, hogy az eszköz online.
 6. Sajnos ugyanaz a problémám mint az eredeti kérdezőnek. Beállítottam a port forwardingot ami működött is kb 2 hétig. Azóta nem. Sajnos nem vagyok a helyszínen mert éppen emiatt kellene az átirányítás, hogy elérjem az eszközt távolról is.
 7. Sajnos úgy tűnik,hogy még nagyvárosokban is akad olyan családi házas övezet ami nem érdekli a telekomot. Nekem szerencsére van egy másik szolgáltató de mivel a tv a telekomnál van szerettem volna az internetet is tőlük venni. Neked tudnám javasolni egy mobil szolgáltató ajánlatát. Nem tudom mennyire ütközik a fórum szabályzattal ezért nem linkelem de ha gondolod privátban megírom.
 8. Igen nálam is elérhető a 100Mbit is de más szolgáltatónál ezért a kedvezmény nem jár, és még drága is.
 9. Ha jól látom Kecskemét ebből kimarad velem együtt.
 10. Ennek nagyon örülnék. Szerencsére még van 5 hónapom, addig hátha változik valami.
 11. Én úgy tudtam, hogy ahol más szolgáltatótól elérhető a minimum 30Mbit ott nem kötelező fejleszteni. Természetesen örülnék neki ha nálunk is lenne valami változás mert vdsl-en is csak 20Mbit érhető el maximum. Ezért kellett más kábeles szolgáltatóhoz mennem. Szívesen váltanék T-re ha lenne megfelelő sávszélesség.
 12. Közben már én is rájöttem. A baj hogy ezek szerint semmi nem ösztönzi a T-t a versenyre, pedig én bíztam benne. Ezért kellett váltanom és sajnos a helyzet azóta sem változott.
 13. A térkép szerint nálam elérhető a 30Mbit és felette mert kék pötty van. Ehhez képest az oldalon csak a 10Mbit-et ajánlja fel.