Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

kisapa63

Tag
 • Tartalmak

  20
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

kisapa63 eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. Megkérdeztem egy telekomnál dolgozó ismerősömet és Ő azt mondta, hogy ha hűségidőre vette hiába csak a részletet nem fizeti az előfizetését is felfüggesztik. Ha mégsem így lenne akkor milyen lehetőségeim vannak. Amennyiben nem fizeti a részletet és letiltják a telefont mit kell kifizetni, hogy ismét használható legyen. Gondolom az eredeti vevőre így is szükség van.
 2. Ez baj mert ebben az esetben a vevőnek nem érdeke tovább fizetni a részletet ha már eladta.
 3. Köszönöm a választ de én arra az esetre is kíváncsi lennék amikor hűségre és részletre vásárolt készülék esetén csak a részletet nem fizeti akkor mi történik.
 4. Nem akartam új témát létrehozni de valamennyire ehhez kapcsolódik. Kettő kérdésem is lenne. Az első, hogy imei szám alapján meg lehet-e tudni, hogy a készülékhez tartozik-e részletfizetési konstrukció. A másik ha a vevő nem fizeti a részleteket és ezért letiltják a telefont utólag van-e lehetőség visszakapcsoltatni? Illetve ha hűségidő vállalással vette részletre de csak a részleteket nem fizeti a havidíjat igen akkor csak a készüléket tiltják le vagy a előfizetői számot is felfüggesztik?
 5. kisapa63

  Duonet használat

  Köszönöm kipróbáltam és működik.
 6. kisapa63

  Duonet használat

  Sziasztok! Van az előfizetésemhez egy duonet kártyám amit jelenleg a laptopban használok de át szeretném rakni egy másik eszközbe. A kérdésem az lenne, hogy van-e saját telefonszáma a kártyának és azt honnan lehet megtudni? Ha kiderült lehet-e sms-t küldeni a kártyára? Válasz sms nem szükséges.
 7. kisapa63

  hívás probléma

  Sajnos teljesen véletlenszerű, hogy kinél fordul elő. Újraindítás már megvolt már csak azért is mert közben az op rendszer is frissült. A linken azt olvastam, hogy csak akkor ingyenes a csere ha a kártya megsérült. Attól tartok az nem bizonyítható, hogy milyen anomáliákkal működik. Persze az sem biztos, hogy a kártya hibája.
 8. kisapa63

  hívás probléma

  Sziasztok! Mostanában elég gyakran előfordul, hogy amikor hívok valakit egy ideig csönd van a telefonban és csak utána hallom a kicsengést. Az is előfordult már, hogy elindul a számláló mintha aktív lenne a kapcsolat de én nem hallok semmit a hívott fél viszont igen. Érdekes módon ha utána visszahívom a legtöbb esetben már minden rendben van. Valahol olvastam, hogy ez sim kártya hiba is lehet. Lehetséges emiatt kicseréltetni a kártyát?
 9. kisapa63

  ZTE Speedport Entry 2i

  Nem a hgw-t akarom elérni hanem a mögötte lévő videó rögzítőt. Az érdekes az, amikor kb két hete beüzemeltem még működött. Az internet most is megvan mert a kínai server azt mutatja, hogy az eszköz online.
 10. kisapa63

  ZTE Speedport Entry 2i

  Sajnos ugyanaz a problémám mint az eredeti kérdezőnek. Beállítottam a port forwardingot ami működött is kb 2 hétig. Azóta nem. Sajnos nem vagyok a helyszínen mert éppen emiatt kellene az átirányítás, hogy elérjem az eszközt távolról is.
 11. Sajnos úgy tűnik,hogy még nagyvárosokban is akad olyan családi házas övezet ami nem érdekli a telekomot. Nekem szerencsére van egy másik szolgáltató de mivel a tv a telekomnál van szerettem volna az internetet is tőlük venni. Neked tudnám javasolni egy mobil szolgáltató ajánlatát. Nem tudom mennyire ütközik a fórum szabályzattal ezért nem linkelem de ha gondolod privátban megírom.
 12. Igen nálam is elérhető a 100Mbit is de más szolgáltatónál ezért a kedvezmény nem jár, és még drága is.
×
×
 • Új...