kisapa63

Új tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

kisapa63 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Nem a hgw-t akarom elérni hanem a mögötte lévő videó rögzítőt. Az érdekes az, amikor kb két hete beüzemeltem még működött. Az internet most is megvan mert a kínai server azt mutatja, hogy az eszköz online.
 2. Sajnos ugyanaz a problémám mint az eredeti kérdezőnek. Beállítottam a port forwardingot ami működött is kb 2 hétig. Azóta nem. Sajnos nem vagyok a helyszínen mert éppen emiatt kellene az átirányítás, hogy elérjem az eszközt távolról is.
 3. Sajnos úgy tűnik,hogy még nagyvárosokban is akad olyan családi házas övezet ami nem érdekli a telekomot. Nekem szerencsére van egy másik szolgáltató de mivel a tv a telekomnál van szerettem volna az internetet is tőlük venni. Neked tudnám javasolni egy mobil szolgáltató ajánlatát. Nem tudom mennyire ütközik a fórum szabályzattal ezért nem linkelem de ha gondolod privátban megírom.
 4. Igen nálam is elérhető a 100Mbit is de más szolgáltatónál ezért a kedvezmény nem jár, és még drága is.
 5. Ha jól látom Kecskemét ebből kimarad velem együtt.
 6. Ennek nagyon örülnék. Szerencsére még van 5 hónapom, addig hátha változik valami.
 7. Én úgy tudtam, hogy ahol más szolgáltatótól elérhető a minimum 30Mbit ott nem kötelező fejleszteni. Természetesen örülnék neki ha nálunk is lenne valami változás mert vdsl-en is csak 20Mbit érhető el maximum. Ezért kellett más kábeles szolgáltatóhoz mennem. Szívesen váltanék T-re ha lenne megfelelő sávszélesség.
 8. Közben már én is rájöttem. A baj hogy ezek szerint semmi nem ösztönzi a T-t a versenyre, pedig én bíztam benne. Ezért kellett váltanom és sajnos a helyzet azóta sem változott.
 9. A térkép szerint nálam elérhető a 30Mbit és felette mert kék pötty van. Ehhez képest az oldalon csak a 10Mbit-et ajánlja fel.