Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

adam900331

Tag
  • Tartalmak

    14
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

adam900331 eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. adam900331

    ZTE Speedport Entry 2i

    A port forwarding továbbra sem működött. További ötletem már nem volt, ezért a HGW LAN IP címét átírtam a gyári 192.168.1.254 IP címről 192.168.1.1-re majd megnéztem és ezután már működik a port forwarding szabály. Nem értem a logikát ebben, de a lényeg, hogy működik.
  2. adam900331

    ZTE Speedport Entry 2i

    Rendben, köszi.
  3. adam900331

    ZTE Speedport Entry 2i

    100%, belső hálón elérhető a kamera.
  4. adam900331

    ZTE Speedport Entry 2i

    Hát sokkal előrébb nem lettem. Reseteltem, de a helyzet változatlan. Ha lenne rá lehetőségem megpróbálnám egy korábbi firmware verzióval. Esetleg nincs meg az a firmware ami a Te HG-eden van?
  5. adam900331

    ZTE Speedport Entry 2i

    Akkor meg nem értem, ha tolok neki egy full resetet gyári állapotba, akkor mi a tapasztalat? Elég csak a szolgáltatótól kapott adatokat megadni az internethez való csatlakozáshoz?
  6. adam900331

    ZTE Speedport Entry 2i

    És neked minden további gond nélkül működik? Tudnál mutatni egy konfigurációt, hogy mi, hogyan van beállítva? Mi az aktuális firmware verziója?
  7. adam900331

    ZTE Speedport Entry 2i

    Senki sem használ ilyen routert otthon?
  8. adam900331

    ZTE Speedport Entry 2i

    Publikus IP cím. 84.0.232.7.
  9. adam900331

    ZTE Speedport Entry 2i

    Igen, a szolgáltatótól kapott külső IP cím megvan.
  10. adam900331

    ZTE Speedport Entry 2i

    Sajnos NAT-ra utaló menüpont nincs a routerbe.
  11. adam900331

    ZTE Speedport Entry 2i

    Sziasztok! Kb. 2 hete cseréltek nálam HG-t egy ZTE Speedport Entry 2i típusú eszközre. A helyi LAN-on van egy kamera rendszer, amit szeretnék távolról, internet felől is elérni, de sajnos idáig nem sikerült beállítanom ezt a lehetőséget. Hiába konfigurálom be a port forwardingot a kívánt port számmal(88-as TCP) és a belső IP címre, gyakorlatilag olyan mintha nem is lenne megadva semmi, nem működik. Próbáltam a kamera rendszer IP címét DMZ-be rakni, de azzal sem működik. A routerbe ott vannak ezek a lehetőségek, de nem működik. Hívtam a Telekomot is, ott azt mondták, hogy nem foglalkoznak ilyennel, működnie kell, Ha nem működik, akkor rakjak be egy saját routert és oldjam meg azzal. Nos miért vegyek egy új routert, mikor csak egy alap útválasztási funkciót akarnék beállítani a Telekomos eszközön, aminek ott is van a beállítási lehetősége?! Kérdeztem azt is, hogy nem-e tudnák lecserélni a firmware-t, de erre azt a választ kaptam, hogy mindig a legfirssebb van rajta. Még nem reseteltem az eszközt. Hardware version: V1.0.1 Software version: V1.0.0_HU_T2P3 Boot version: V1.0.2 Tudnátok adni tanácsot mi lehet-e gond? Van másnak is ilyen negatív tapasztalata ezzel az eszközzel? Csatolok egy képet a port forwarding beállításáról. Köszönöm!
  12. Szia! Azt már sikerült elérnem, hogy a HGW-en a PPPoE pass throughot bekapcsoltam a külső routert a LAN1-re dugtam, majd beconnectál a külső router. Viszont az normális, hogy a HGW is online van? Szóval az is csatlakozva van az internetre... Ha a HGW-en bontom a kapcsolatot akkor a külső routeren sincs net. Köszi!
  13. Sziasztok! Talán fogtok tudni nekem segíteni. Van egy ADSL előfizetésem a T-nél (IPTV+telefon+internet), viszont szeretnék egy saját routert használni majd, a Telekomos eszköz helyett. A T-s HGW neve: Speedport W724V. A leírás alapján a HGW LAN1-es portjához kötöttem a saját routeremet, a saját routerbe pedig beállítottam a WAN portra az ADSL adatokat. A HGW-be bekapcsoltam a PPPoE pass through-ot, de mégse csatlakozik a külső Reuterrel az internetre. Kipróbáltam ezt a verziót is: A HGW-be a Settings-External modem fül alatt bepipáltam ezt: Allow an Internet connection on socket LAN1/link via external modem. Ennek következtében nincs IPTV és telefon se, valamint a külső saját routeremmel se tudok csatlakozni. Kérdem én, hogy egyáltalán kivitelezhető-e az amit én szeretnék? Saját router használata IPTV és telefon működőse mellett? Köszi!
×
×
  • Új...